joi, 19 februarie 2015

Televiziunile Bollywood au schimbat siglele

Televiziunile de filme si alte productii indiene Bollywood, dedicate pentru piata din Romania, au schimbat de mai multe săptămani siglele cu unele mai moderne, animate grafic in doua ipostaze.

De exemplu, la Bollywood HD una dintre ipostaze este "BO TV", schimbata periodic cu "Bollywood HD".

Bollywood HD este singurul post de televiziune din Europa ce difuzeaza exclusiv continut indian in High Definition si este emis din Romania. Cele mai bune filme noi sau clasice, showurile cele mai urmarite in India, seriale de succes se difuzeaza exclusiv in HD la Bollywood HD.

Bollywood TV este de asemenea un canal tv ce este emis prin satelit si difuzeaza cele mai de succes filme din industria indiana, din toate genurile: actiune, dragoste, comedie, arta. Postul difuzeaza peste 3000 de titluri de filme noi pe an (produse intre 2000 si 2013), la o parte dintre filme participand si actori internationali.

Bollywood TV Film este un canal tv in special pentru cablu si la fel ca si la Bollywood TV, difuzeaza cele mai de succes filme din industria indiana.

Bollywood Classic este postul TV care rememoreaza succesele cinematografice indiene, unele de succes chiar si in Romania anilor 70-80. Se difuzeaza peste 2500 de filme clasice pe an (produse din 1950 pana in 1999) cu cei mai buni actori indieni din toate timpurile: Raj Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar, Amitabh Bachchan, Rajesh Khana, Nargis, Rekha, Hema Malini.

Siglele anterioare erau mai specifice grafic culturii indiene.


4 comentarii despre subiectul „Televiziunile Bollywood au schimbat siglele”:
Anonim

e de mult,oricum sunt prinre cele mai bune programe impreuna cu VIASAT NATUTE,HISTORI etc

Danys

Astia dau filme repetate de mai multe ori, uite de exemplu, in luna ianuarie un film a fost repetate de 4 5 ori! Grila lor e praf.

Anonim

Titus Adrian, uită-te peste EPG-ul de la receiverul digital (dacă ai). O să observi că majoritatea canaleleor fac aşa ceva (Discovery dă cel puţin de 3 ori pe zi aceeaşi emisiune şi minim în 3 zile pe lună). Este suficient să alegi o emisiune din EPG şi să dai comanda "Find similar".

dany

Toate canalele din nișa filme fac la fell, repeta filmele, nu ar avea de unde atata continut sau bani sa il cumpere. Pana si canalele generaliste, cum e Pro Tv, care nu trebuie sa difuzeze doar filme, repeta filmele. Am vazut Singur Acasa pe Pro Tv de 5 ori :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile