joi, 12 februarie 2015

Vezi ce vrei - Digi Play, disponibil prin Digi Online

Poate ati vizionat deja teaserul "Vezi ce vrei", o productie Papaya Film si Smart Film.

Sinopsisul este urmatorul: "Cand o dragoste neimpartasita poate duce catre sfarsitul lumii asa cum o cunoastem, atunci cel care iubeste trebuie sa mearga pana la capat. Pentru ca ce va gasi acolo este libertatea de a alege sa vada numai si numai ce vrea."

In teaser apar actori precum Florin Piersic ("Nu am mai jucat de multa vreme intr-o productie de acest fel. A fost o experienta extraordinara" ), Alexandru Papadopol ( “Cand am citit scenariul am crezut ca este o gluma. Parea imposibil de filmat in Romania. Insa au reusit. Sunt scene memorabile.”) si Camelia Capitanu ( “Joc personajul de la care porneste totul. O actiune care te tine cu sufletul la gura, cu rasturnari de situatie, un amestec inteligent de genuri.”)

Alexandru Papadopol este o un actor emblematic pentru o serie de spoturi publicitare anterioare ale RCS-RDS, iar agenția Papaya Advertising a mai colaborat cu RCS-RDS pentru campania publicitară Belgravistan. Asadar, este vorba despre o nouă campanie inedita a RCS-RDS, posibil pentru Digi Film sau Digi Play, mascată sub forma unui teaser de film ?

Data "lansării": 14 februarie 2015, de Ziua americană a îndragostitilor.

Surse si pagina oficiala: vezicevrei.ro .

UPDATE 14 Februarie 2015: Explicatia campaniei: "Din 14 februarie "Vezi Ce Vrei" nu mai este doar un titlu de film. Devine oferta Digi Play, serviciul de video la cerere la care ai acces online, oriunde si oricand. Dar nu oricum. Cu doar 15 lei/luna poti vedea pe orice ecran filme, seriale, emisiuni, poti avea parte de actiune, aventura, dragoste sau comedie."

Digi Play prin Digi Online poate fi accesat AICI.


UPDATE 16 februarie 2015: RCS-RDS a anunțat intr-un comunicat urmatoarele:

"Vezi Ce Vrei" nu mai este doar un titlu de film! "Vezi Ce Vrei" a devenit oferta Digi Play, serviciul de video la cerere, disponibil prin platforma online Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde si oricand la o biblioteca video cu sute de filme si seriale, cu doar 15 lei/luna (TVA inclusa), disponibil abonatilor RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi, din portofoliul companiei.

Digi Play contine o baza variata de productii cinematografice de referinta, care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la dramă la thriller sau filme de arta - si, in curand, productii proprii, documentare, continut dedicat copiilor, concerte, precum si programe create special pentru abonatii RCS & RDS. Oferta va fi actualizata continuu si va fi in mare parte influentata de ceea ce aleg si doresc să vada utilizatorii Digi Play.

Biblioteca virtuala contine o selectie bogată si variata de productii cinematografice de succes, cum ar fi: "Ultima judecată" ("Dreed"), "Jocul lui Ender" ("Ender's game"), "Nemuritorii: Războiul Zeilor" ("Immortals"), seria completa "Piratii din Caraibe" ("Pirates of the Caribbean"), "Ultraviolet" ("Ultraviolet"), sau titluri din cinematografia independenta - "Cu Papa la psihiatru" ("Habemus Papam"), "Melancholia" ("Melancholia"), "Iubire"("Amour"), dar si seriale precum "Lista neagră" ("The Blacklist") sau "The Big C". Cele mai recente episoade ale serialului "Lista neagră" ("The Blacklist"), pot fi urmarite pe Digi Play la mai putin de 48 de ore de la premiera in SUA.

Iubitorii filmelor de animatie se pot bucura de povestile frumoase ale productiilor "Doamna si Vagabondul" ("Lady and the Tramp") sau "Ratatouille", dar pot urmari in curand seriile clasice "Musti", "Pet Alien" sau "I got a Rocket".

Lista completă a filmelor si serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici.

Utilizatorii care au o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil pot accesa continutul Digi Play, disponibil pe platforma sau in aplicatia Digi Online care poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru această platforma.

Campania de promovare a Digi Play, "Vezi Ce Vrei", este rezultatul colaborarii dintre RCS & RDS si agentia Papaya Advertising. Suportul video al campaniei este o poveste cinematografica, un material publicitar complex, care a implicat multe resurse de productie, o scenografie bogata si complicata, efecte speciale, precum si o procesare video la nivel hollywoodian. Povestea reprezinta dramatizarea prin spectacol vizual a diversitatii de genuri cinematografice si material video pe care utilizatorii le au la dispozitie accesand acest serviciu de video la cerere. Cu Digi Play, "Vezi Ce Vrei"!
Personajul principal al acestui spot spectaculos, cu valori de productie demne de un film, cu mai multe povesti integrate intr-una singură, este actorul Alexandru Papadopol.

Productie:
Casa de productie: Smart Film
Producător: Stefan Anghelută
Regizor - Răzvan Mărculescu
Papaya Advertising
Director de creatie, copywriter si producător audio-video: Robert Tiderle
Art Director: Petru Cuciuc
Client Service: Ramona Sima
Actori: Florin Piersic, Alexandru Papadopol, Camelia Căpitanu.


9 comentarii despre subiectul „Vezi ce vrei - Digi Play, disponibil prin Digi Online”:
Anonim

posibil pentru Digi Play.(pe-un picior de plai... sau play)

Anonim

Cred ca pentru Digi Film 2 face reclama :)

Anonim

Cred ca e un simplu film poate cu vedere spre dragoste, de 14 februarie.

Anonim

Nu vă ambalați atât. E vorba de aplicația Digi Play pentru Smart TV.

Anonim

Ar fi super o astfel de aplicatie pentru Smart Tv, chiar un motiv de ambalare. :)

Anonim

Norocul tau ca nu poti vedea ce vrei, ci ce se da pe post :))

Unknown

Mai bine ar intra pe piata TV cu un nou post TV, din Digi Life, care are audienta 0% ar face un post TV generalist, ei au multi bani, pot sa produca show-uri si sa cumpere licente pentru emisiuni ce sunt ca painea calda acum in America.

Anonim

Sa intelegem din comunicatul Digi ca serviciul poate fi accesat gratuit si pentru abonamentele Fiberlink 300 de 29 lei?

"Nu rata oferta speciala Digi Play! Acceseaza noile pachete cu serviciul Digi Play inclus, fara costuri suplimentare, atunci cand:

(1) esti abonat sau contractezi in perioada campaniei* unul dintre abonamentele la internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, sau
(2) contractezi in perioada campaniei* unul dintre abonamentele la telefonie mobila Digi Mobil. (Nu se aplica pentru abonamentele Digi Mobil incheiate anterior datei de 1.09.2015.)

Primesti Digi Play fara costuri suplimentare si daca aveai deja un cont Digi Play activ la data de 31 august 2015.

Activeaza serviciul in contul tau de client, astfel:

intri in contul tau de client
daca nu ai cont de client, creeaza unul aici
selectezi in contul de client: Administrare servicii/Digi Online/Digi Play
activezi serviciul dupa citirea termenilor si conditiilor de activare
Dupa activarea contului, vei putea urmari Digi Play pe orice browser, la www.digi-online.ro sau pe smartphone si tableta, descarcand aplicatia Digi Online din:

Google Play Store - pentru minim Android 4.0
App Store - pentru iPhone, iPod Touch si iPad cu minim IOS 7
Daca ai deja un cont Digi Online, te poti autentifica in Digi Play cu numele de utilizator si parola valabile pentru contul Digi Online.

Ai acces gratuit la Digi Online (peste 35 programe TV transmise direct online), daca esti abonat la televiziune Digi TV si internet fix Digi Net de la RCS & RDS

*Beneficiezi de acces liber la Digi Play daca iti activezi contul pana la data de 29 februarie 2016. Perioada de acces gratuit este cea cuprinsa intre momentul activarii contului (activare facuta obligatoriu pana la 29 februarie 2016) si 31 decembrie 2016."

DTH Fan

E posibil sa se fi prelungit pana pe 29 februarie 2016 termenul limita pentru activarea Digi Play, că inainte era valabil doar pentru cei care activau pana pe 31 decembrie 2015. Mai bine suni si ii intrebi daca se aplica si pentru cei cu vechile abonamente de internet Fiberlink 100 MB, transformate in 300 MB la acelasi pret de 29 lei, că nu stiu daca se aplica, desi frumos ar fi sa accepte sa se aplice.

Cam asta era oferta initiala, cu limita de activare pana pe 31 decembrie 2015:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/09/digi-play-gratuit-pana-la-sfarsitul.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile