marți, 3 martie 2015

Deutsche Telekom va investi 6 miliarde euro în rețeaua sa multi-națională

Deutsche Telekom va investi 6 miliarde euro în rețeaua sa multi-naționala până la 2018, pentru a oferi o platformă standardizată pentru mobil, internet și televiziune.

CEO-ul Timotheus Hoettges a declarat la Mobile World Congress că Deutsche Telekom a conectat deja primele trei țări ( Croația, Ungaria și Slovacia ) din cele 10 state planificate pentru noua sa rețea europeană: "Cu infrastructură transfrontalieră, rețeaua noastră europeană va putea da tonul și nu va mai dansa in ritmul tobosarilor din SUA și Asia. Suntem prima companie de telecomunicații multinaționale ce face cu adevărat uz de sinergiile care apar atunci când companiile nationale lucrează împreună. Acesta este planul nostru pentru a digitaliza Europa."

Deutsche Telekom a declarat că migreaza saptamanal până la 100.000 de conexiuni ale clienților din întreaga Europă catre tehnologia IP. În total, peste 8 milioane de conexiuni au fost deja migrate la tehnologia IP în Europa, dintre care 5 milioane in Germania.

"Până la sfârșitul anului 2018, toate rețelele Telekom vor vorbi o singură limbă: IP. În consecință, compania va avea posibilitatea de a exploata aceste rețele la nivel central ", a declarat Deutsche Telekom, care a adăugat că până în la jumatatea anului 2018 toate gospodăriile conectate la rețeaua sa din Europa vor putea naviga pe internet la viteze de cel puțin 100 Mbit pe secunda, iar vitezele de rețea ale internetului oferit prin conexiuni fixe va ajunge în anii următori până la 500 Mbit pe secundă pentru aproximativ 12 % din gospodării.

Extinderea planificată în continuare pentru rețeaua LTE Deutsche Telekom va oferi până în 2018, pentru 95% din populatie, posibilitatea de a beneficia de LTE de mare viteză pentru conectivitatea mobilă.


Niciun comentariu despre subiectul „Deutsche Telekom va investi 6 miliarde euro în rețeaua sa multi-națională”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile