luni, 9 martie 2015

Digi Mobil crește viteza de internet 3G în mai multe orașe

RCS-RDS a anunțat că din luna martie 2015 crește in mai multe orașe viteza la internetul 3G Digi Mobil la 21,6 Mbps pentru download si la 5,8 Mbps pentru upload.

Primele orașe care vor beneficia de noile viteze sunt Constanta si statiunile litoralului, precum si Drobeta Turnu Severin, Braila, Vaslui, Bacau, Galati, Iasi, Pitesti și Arad, urmand ca intr-o a doua etapa, ce se va finaliza pana la sfarsitul lunii martie 2015, noile viteze sa fie disponibile in Bucuresti, Ilfov, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Ploiesti, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu Jiu, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Resita și Slatina.

Noile viteze sunt disponibile prin 3G in banda de frecvente 900 Mhz si cea de 2100 Mhz, RCS-RDS precizand că va continua în acest an invetitiile in propria retea de telefonie mobilă, in zonele actuale de acoperire si in altele noi.


14 comentarii despre subiectul „Digi Mobil crește viteza de internet 3G în mai multe orașe”:
Anonim

Pai si in Teleorman? Noi mereu am fost defavorizati

Anonim

In tr nu are timp

Anonim

Dar in Alba Blaj etc nu au nevoie de clienti? Sau doar orasele sunt importante, tarani lasa-i ca sunt prosti. Nu?

Anonim

Nu cred ca le creste pana la 21.6...asta ar insemna sa implementeze hspa+...dar macar 10 mbps sa avem si noi

Anonim

In Maramures au semnal in Baia Mare(desi intra sporadic Roamnigul National), ceva in Sighet si un pic spre Borsa, in rest, la 2-3 km de orase....PAUZA!
Dar suntem optimisti: SE EXTIND CU VITEZA MELCULUI!

Anonim

Sunt viteze maxime teoretic, asa sunt la toti furnizorii de internet, chiar si la internet fix, iti spun ei o viteza maxima, nu garantata. Sa nu uitam totusi ca 21.6 MBps inseamna viteza reala de vreo 2,7 mega/secunda M-as multumi si cu download de 1 - 1,5 MB/s real pe mobil, ar fi super.

Anonim

Viteza este HSPA+ multi utilizatori Digi Mobil au confirmat azi pe forumul softpedia.

Iasmin

Super!

mradu

in Ilfov, in interiorul caselor nu trece de 1,2 Mbps!
Zone verificate: Domnesti, Ciorogarla, Balotesti, Corbeanca...
Sa vedem ce va fi dupa 1 Aprilie! :))

Anonim

În Rm Valcea în Roaming nu se poate da un sms cu 180 de caractere.Doar un singur sms merge. Rețea de 4 euro de 4 euro ai parte

Anonim

Cum in Ramnicu Valcea in Roaming ? :))))) Roaming-ul oferit de operatorii români de telefonie mobila se foloseste doar cand te afli in strainatate :)))) Tu folosesti roaming cand te afli in Romania si esti abonat la un operator din Romania, la care ai semnal in Romania ?

Anonim

Reteaua digimobil functioneaza si in ROAMING NATIONAL.Omul stie exact ce intreaba!

Anonim

Si unde a specificat respectivul ca e vorba de Roaming National ?

Pe de alta parte, nu exista SMS cu mai mult de 160 caractere. Cand trimiti un SMS mai mare de 160 caractere, de fapt sunt mai multe SMS-uri unite intre ele si se platesc ca atare.

"Only the first 160 characters of an email message can be delivered to a phone, and only 160 characters can be sent from a phone."

http://en.wikipedia.org/wiki/Short_Message_Service

http://latimesblogs.latimes.com/technology/2009/05/invented-text-messaging.html

SMS = SCURT mesaj scris.

Ca parte din caietul de sarcini SMPP, cand un SMS are mai mult de 160 de caractere, telefonul care il trimite trebuie sa fie capabil sa il desparta automat in mai multe mesaje de maxim 160 caractere, inainte de a-l trimite. Acestea vor fi apoi reasamblate într-un singur mesaj, de un telefon capabil de asemenea de o astfel de procedura.

Operatorul va factura in functie de numarul de mesaje de 160 caractere componente trimise, nu per SMS mai mare de 160 caractere trimise. De exemplu, dacă trimiteți un mesaj cu 200 de caractere, sunteți taxat pentru doua mesaje, adica pentru unul de 160 caractere si unul de 40 caractere, deci pret dublu. Daca are 700 caractere, rezulta 700: 160 = 4 mesaje intregi de 160 caractere si unul de restul de 60 caractere, deci platesti 5 mesaje.

Intradevar, am si eu un Nokia mai vechi care nu imi trimite sau nu imi primeste mesaje mai mari de 160 caractere. Dar asta se intampla orice retea.

Pe de o alta parte, in Roaming national intervine in procesul de trimitere nu doar RCS, ci si Vodafone.

Daca pe alte retele iti functioneaza trimiterea si primirea de mesaje mai mari de 160 caractere pe respectivul telefon ( de exemplu intre Digi Mobil si Digi Mobil; sau intre Digi Mobil si alte retele ), iar prin Roaming Vodafone nu functioneaza, cam unde crezi ca e problema ? :)))

dany

Nu prea pricep ce legatura are discutia asta despre SMS-uri cu viteza de internet crescuta la Digi Mobil, despre care se discuta in articol. Sunteti amandoi offtopic si indepartati discutia de subiectul real, adica "Digi Mobil crește viteza de internet 3G în mai multe orașe", care este un lucru exceptional. Eventual poate sa fii discutat despre trimiterea de emailuri prin Digi Mobil, ca atunci avea legatura cu subiectul...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile