marți, 31 martie 2015

„Fear The Walking Dead” va debuta pe AMC Global la 24 de ore de la premiera din SUA

Titlul unuia dintre cele mai aşteptate seriale dramatice ale anului, “Fear The Walking Dead” a fost anunţat înainte de premiera exclusivă din acest an, pe televiziunile AMC din întreaga lume, precizează compania într-un comunicat remis HD Satelit.

Aşa cum s-a anunţat anterior, AMC Global a obţinut drepturile de televizare ale serialului şi plănuieşte să difuzeze fiecare episod la 24 de ore de la premiera din SUA. AMC Global, brandul internaţional al televiziunii AMC, a fost lansat la sfârşitul lui 2014 şi este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC SUA a obţinut drepturile de difuzare pentru 2 sezoane ale serialului.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert din “The Walking Dead” sunt producătorii executivi ai noului serial, care, la fel ca şi originalul, este produs de Studiourile AMC. Dave Erickson (“Marco Polo”, “Sons of Anarchy”), este co-creatorul şi a scris scenariul episodului pilot împreună cu Kirkman şi este de asemenea, producător executiv şi showrunner. Din distribuţia serialului vor face parte Cliff Curtis (“Missing”, “Gang Related”), Kim Dickens (Gone Girl, “Sons of Anarchy”), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) şi Alycia Debnam Carey (Into the Storm).

Acţiunea din noul serial se va petrece în Los Angeles şi se va concentra pe personaje şi poveşti noi. Primul sezon va avea şase episoade de câte o oră şi va avea premiera la AMC anul acesta. Al doilea sezon al serialului se va difuza în 2016.

“Suntem încântaţi să aducem telespectatorilor din întreaga lume ‘Fear The Walking Dead’ la doar 24 de ore de la premiera din SUA, astfel fanii pot experimenta împreună emoţia unuia dintre cele mai aşteptate seriale dramatice, exclusiv pe AMC Global”, a declarat Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. „AMC a creat unele dintre cele mai captivante programe în televiziunea din ultimii ani, iar acest show va completa perfect filmele populare şi serialele originale exclusive prezentate de televiziune.”

AMC Networks a schimbat imaginea postului TV MGM în AMC la sfârşitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste canale.

În plus, pe lângă programele originale de la propriile studiouri AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate din cele mai mari filmoteci din lume.

Despre AMC Global

AMC Global, o unitate de afaceri a AMC Networks International, comemorează filmele preferate ale fiecărui gen şi decade şi prezintă programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, Ceva mai mult. Reţeaua a creat unele din cele mai premiate serial din ultimii zece ani şi a redefinit poveştile dramatice. Pe lângă faptul că este distribuit prin America de Nord, AMC este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC Global este o destinaţie de distracţie de primă clasă disponibilă în HD şi SD şi pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil.

Despre AMC Networks International

Dedicat producerii programelor de calitate şi conţinutului de film de peste 30 de ani, AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) deţine şi operează mai multe dintre cele mai populare şi premiate branduri de televiziune prin cablu: AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, şi IFC Films care produc și livrează content distinct, captivant și relevant din punct de vedere cultural, ce antrenează publicul pe mai multe platforme. Compania deţine de asemenea, AMC Networks International, divizia globală. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.amcnetworks.com În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.


Niciun comentariu despre subiectul „„Fear The Walking Dead” va debuta pe AMC Global la 24 de ore de la premiera din SUA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (80) Digi (583) Focus Sat (265) FREESAT (26) iNES (26) Nextgen (85) Orange (239) Telekom (318) UPC (280) Vodafone (89)