luni, 30 martie 2015

TCM România la Focus Sat / Digi Tv Satelit, cu transmisie 24/24 ore ? ( confirmat )

Pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest ( unde transmite si Focus Sat si Digi Tv), pe frecventa 12456 ( ESS ), polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat Conax, a fost introdusă televiziunea TCM România.

Intrucat televiziunea mentionata este criptata Conax si are CAID 0B02 ( specific Focus Sat ), probabil este in teste la operatorul mentionat. TCM era transmis deja la Focus Sat, dar partajând timpul de emisie cu Cartoon Network. Dacă se confirmă introducerea defintiva, este posibil ca televiziunii Cartoon Network sa îi fie transmis de asemenea programul complet, deoarece nu ar fi logică retransimisia dubla a TCM in anumite intervale orare.

Dupa cum se observă din imaginea de mai sus, canalul are activ si PID de subtitrare in limba română.

UPDATE 1 aprilie 2015, ora 20:50: Focus Sat a anunțat că televiziunea Cartoon Network va fi transmisa 24/24 ore. De asemenea, la momentul acestui update, canalul TCM mentionat este găsit în continuare la scanare pe aceeasi frecvență ESS, cu criptare Conax ( CAID 0b02, ce este specific Focus Sat), insa canalul nu mai este accesibil abonatilor Focus Sat.

UPDATE 7 martie 2015: TCM a adaugat in simulcrypt sistem de criptare Nagravision, CAID 1802/ 1880 ( specific Digi Tv ). Este necesară rescanarea frecventei pentru a fi detectat sistemul suplimentar de criptare Nagravision.

UPDATE 14 martie 2015: TCM este din nou disponibil 24/24 ore la Focus Sat.

UPDATE 16 aprilie 2015TCM România este oficial 24 din 24 ore în grilele Focus Sat si Digi Tv România. Detalii gasiti AICI.


23 de comentarii despre subiectul „TCM România la Focus Sat / Digi Tv Satelit, cu transmisie 24/24 ore ? ( confirmat )”:
Vali

confirm. se deschide. pista de subtitrare nu este activa . subtitrarea vine de la sursa...insa este sub orice critica. asemenea ca la telekom

Anonim

Mie imi merge subtitrarea pe acest TCM si e in romaneste.

Anonim

Cartoon Network la Focus Sat emite 24 de ore?

Anonim

Deocamdata nu, dar cand TCM asta va inlocui oficial la Focus Sat canalul TCM/Carton Network, probabil si Cartoon Network va emite 24 de ore zilnic.

Anonim

Tin minte ca prin ianuarie 2008 aveam Focus Sat si cablu de la o companie locala maramureseana. Mi se parea ciudat ca pe cablu CN era 24/24 iar pe Focus era TCM dupa ora 22... :D Poate va fi si pe Digi 24/24, dar avand in vedere ca in Romania CN este distrubuit de Discovery....slabe sanse.

Anonim

Lau codat nu mai functioneaza acum.

Anonim

Pai de aia sunt teste. Poate l-au trecut in alt pachet, poate l-au codat temporar. Oricum UPC-ul din straintatate a anuntat ca va fi Cartoon Netwtork 24 de ore din 24 pe DTH, asa ca e clar ca TCM va ramane separat.

Kalman2007

Modificari grilă:

Canalul Cartoon Network este difuzat 24 ore din 24 ore începând din 1 aprilie 2015.

Sursa: focussat.ro

Anonim

Atunci inseamna ca TCM nu mai e in grila de azi nu?

Anonim

TCM nu mai face parte din grila focus sat de azi am vb la relatii cu clientii si mi sa confirmat asta.

Anonim

Da nu mai este in grila.

Anonim

Da, dar canalul acesta TCM este transmis in continuare si are sistemul de codare al Focus Sat si nu al altora, doar ca nu e activ pentru abonati. Daca avea sistem de codare si pentru alt DTH, mai ziceam ca e pentru altii, dar atat timp cat are codare doar pentru Focus Sat si nu e scos de pe frecventa asta, exista sanse sa fie reactivat la Focus Sat.

Anonim

Nu cred din motiv ce la relatii spune altceva suna sa te convingi singur.

Anonim

Acum am scanat, este acolo in continuare, Tu crezi ca relatii clienti e o sursa de informare ? :)))

Anonim

Da din moment ce apartin de ei si au avut habar imediat de ce am intrebat si de carton network24\24,asa ca ramane de vazut.

HD Satelit România

Vă pot confirma că la momentul publicarii acestui comentariu, canalul TCM mentionat este găsit în continuare la scanare pe aceeasi frecvență ESS, cu criptare Conax ( CAID 0b02, ce este specific Focus Sat), insa canalul nu mai este accesibil abonatilor Focus Sat. Am adaugat update cu imagini in articol.

Anonim

Ma refeream la TCM-ul care era partajat cu carton network ala nu mai este i grila de azi,urmariti intro ora sa vedeti ca i doar carton network,acuma intelegeti ce am vrut sa zic?

Anonim

Tu glumesti , nu ? :))) Eu am scris clar "canalul acesta TCM este transmis in continuare", iar tu ai scris , ca raspuns imediat si direct la afirmatia mea: "Nu cred din motiv ce la relatii spune altceva suna sa te convingi singur."

Ideea e ca daca vrei sa te inteleaga cineva, trebuie sa folosesti si subiect in propozitie, nu doar predicat. Acum cand vezi ca a pus adminul confirmare, ai dat-o la intors. Eu NU am scris "canalul TCM/Cartoon Network este in continuare", am scris explicit si clar ca "TCM este in continuare". Fa si tu diferenta intre TCM si TCM/Cartoon Network, la care te refereai tu.

Anonim

Scuze ma refeream la tcm-carton network din grila oficiala focus sat care era partajat ala TCM nu mai este transmis de azi deci asta inseamna ca va fi doar carton network simplu 24\24 pana se hotaraste in legatura cu introducerea tcm 24\24 care este mentionat si in acest articol,intelegi acum?

Anonim

Focus sat este în tratative cu TCM .

macho

U tv hd in sd pe 12687 h 27500 intelsat 1002 1w

Anonim

deci va intra tcm si la rds pe digital si de cand o sa fie casa putem sa vedem si noi 24 ore ca amg ala cu filmele nu vor sal bage de loc

Mihaita

Deci aici e vorba de Digi Tv Satelit, eu nu vad cum nu intelegeti. Cand va intra si pe cablu sau daca va intra, asta nu stie nimeni, stie doar RCS.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile