marți, 3 martie 2015

Telefonul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone

Pana in data de 19 martie, clientii Vodafone Romania pot pre-comanda terminalul LG G Flex2, la preturi incepand cu 1 euro (TVA inclus), impreuna cu RED 59. Utilizatorii Vodafone vor putea opta, in premiera in Romania, si pentru noul smartphone LG Leon 4G, anunta compania intr-un comunicat.
Noul smartphone este disponibil la pre-comanda online, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus).


Utilizatorii care vor achizitiona noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD Kingston, de 16 Gb. In plus, toti utilizatorii care inregistreaza o pre-comanda pentru smartphone-ul LG G Flex2, in perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, si o carcasa speciala.

Terminalul dispune de un procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810 si de un ecran Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci. Ecranul este integrat intr-o carcasa curbata si este dotat cu o tehnologie de auto-reparare, ce poate corecta zgarieturile superficiale, in cateva secunde. Datorita functiei Fast Charge, smartphone-ul permite incarcarea bateriei de 3000mAh pana la aproape 50%, in aproximativ jumatate de ora.

Noul smartphone LG G Flex2 poate fi pre-comandat pe site-ul Vodafone Romania.

In plus, clientii Vodafone vor putea opta, in premiera in Romania, si pentru noul LG Leon 4G. Terminalul, ce functioneaza cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si ofera un ecran generos, de 4,5 inch, va fi disponibil in curand in portofoliul companiei.


Niciun comentariu despre subiectul „Telefonul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile