luni, 30 martie 2015

Televizoare în rate, în oferta Telekom România

In oferta Telekom România a fost lansata posibilitatea de a cumpara 3 modele de televizoare, respectiv Samsung HG32EB460 la 45 lei/luna, Samsung UE32H5500AWXXH la 65 lei/luna si Samsung UE40H5500AWXXH la 75 lei / luna. Preturile au TVA inclus.

Dacă veti da de exemplu click AICI, in partea de jos a paginii web respective veti gasi un buton denumit "Vezi specificatii televizoare"

Respectivul buton fiind prezent la detaliile unora dintre pachetele de televiziune 3Play say 4Play (internet, televiziune si telefonie fixa si/sau mobila ), cu reducere de 50% in primele 6 luni, durata contractuala 2 ani), e posibil ca oferta de televizoare in rate sa fie conectată cu aceste pachete:

- Televiziune L + Internet L + Voce S
- Televiziune M + Internet L + Voce S
- Nelimitat Voce L + Televiziune M + Internet L + Voce S

Oferta se adresează clientilor existenti care nu au inca servicii tv de la Telekom ( de exemplu au doar telefonie sau internet si telefonie), dar si clientilor noi

Rata pentru televizor se plateste direct cu factură ( va fi inclusă in aceasta ).

Televiziunile HBO, HBO HD si HBO Comedy ( la comanda online ), precum si Eurosport 360 HD (online) sunt incluse gratuit in unele dintre aceste pachete ( vezi oferta de Paște 2015 dand click AICI).

Oferta este valabila până pe 24 mai 2015, cu posibilitate de prelungire a acestui termen limită, conform sursei mentionate.


19 comentarii despre subiectul „Televizoare în rate, în oferta Telekom România”:
Anonim

Acum trebuie marita acoperirea FTTH macar in orasele importante in proportie de 90% si daca isi pastreaza preturile mici vor avea succes.

Anonim

Preturile sunt destul de mici. Leagat de acoperierea FTTH, nu cred ca e relevanta. Este o oferta nationala din ce am observant eu. Mie imi place cum suna, si asa pot lua si cei din mediul rural, bineinteles in functie de viteza suportata

Anonim

Televizoare, pe naiba. Sint niste monitoare mai mari. Sau, maq rog, televizoare doar pana in iulie.Nu are niciunul DVB-T2

Anonim

Monitoare la 101 cm ?Ai stat vreodata cu ochii intr-un "monitor" de 101 cm, sa vezi cum faci febra musculara la gât de atata miscat ca sa citesti ? :) Sunt televizoare, doar ca nu sunt la diagonala care te intereseaza pe tine. Nu toata lumea vrea televizoare de 1,2 -1,5 metri.
Si sa stii ca 99% dintre televizoarele din magazine nu au DVB-T2. oricum, au si tuner digital de cablu DVB-C si bineinteles analogic, telecomanda si slot CI+. Si mai au si firmware din anul 2015.

Anonim

stie cineva daca dau si fara adeverinta de salariat? ca eu lucrezi in constructi in particular si castig cam 20 milioane pe luna dar nam adeverinte sa le dau
dar pot sa platesc rata in factura ar fi super daca are accepta doar asa
sint abonat la ei la net si tel fix pe moment

Anonim

Le-am spus monitoare pentru ca nu au tuner DVB-T2. Ca sa vinzi TV-uri cu tuner analogic plus DVB-T, cu doua luni inaintea sistarii acestor tipuri de transmisiune, mi se pare o hotie. Si asta e valabil pentru toate magazinele care o fac.

Anonim

Adica TOATE magazinele, exact asta ti-am atras atentia, ca nu ai specificat. :)) Si ce e asa important acel DVB-T2 ? In caz ca va incepe transmisia in DVB-T2, vei avea vreo 10 canale maxim, din care 7 ale TVR. :))) Pe mine NU MA INTERESEAZA acele 10 canale de pe DVB-T2, ma intereseaza cele peste 100 de canale de pe cablu digital, pe care aceste televizoare le receptioneaza. Deci, da , sunt TELEVIZOARE, nu monitoare. Primul tau comentariu a fost exagerat si ma bucur ca ai rectificat. Argumentul acela pe care l-ai scos tu in evidenta cu DVB-T2 pentru televiziunea digitala TERESTRA nu inseamna ca acestea nu sunt TELEVIZOARE. E exact cum as spune ca Volkswagen nu e marca de masina, ca nu prinde 350 km la ora, cum prind masinile Ferrari. Daca vrei Ferrari si ai bani, iti iei Ferrari cu banii jos. Unii nu au bani de Ferrari si isi cumpara Volkswagen in rate.

Anonim

Normal ca se dau fara adeverinta televizoarele. Doar ca se iau la pachet cu serviciile Telekom (Voce, Net si Tv). Intr-un cuvant trebuie sa te abonezi la ei daca nu esti deja abonat

Anonim

Admin, pot sa ii ajut pe cei care sunt interesati de aceasta oferta. Lasa te rog un comm, cum pot intra 2 cititori in legatura.

HD Satelit România

Intră în legătură prin comentarii. Dacă dorește un cititor o informație, posteaza un comentariu cu întrebarea, iar cine doreșțe să îl ajute și știe răspunsul, îi răspunde.
Din păcate nu putem permite publicarea de numere de telefon/ emailuri etc., întrucât au existat situații când diverse persoane au publicat datele de contact ale altor persoane.

vali

Bună ziua ..am toate serviciile de la Telekom( Internet fix și mobil ,Dolce, Telefonie Fixă și Mobilă serviciu de date ) ..Dacă renunț la telefonia mobilă , îmi pot achiziționa un tv în rate? Vă mulțumesc ..

Anonim

Nu prea cred. Pentru clientii existenti, oferta e doar daca nu ai avut niciodata televiziune de la Telekom si acum se aboneaza la Tv de la ei pentru prima data. Dar ar fi bine sa ii apelezi telefonic, sa le spui ca vrei tv in rate, poate iti fac vreo oferta speciala, mai ales ca esti client vechi, cine stie...

vali

Mersi anonim..Ai avut dreptate

Mishu

Am vazut ca cei de la lg au postat pe site-ul lor despre dvb-t2 si ca modele lor vor fi echipate cu acest tuner, am trecut si mesajul exact:

Toată gama de TV LG 2015 este aliniată standardului nou de transmisie respectând normele DVB-T2.

Conform reglementărilor Uniunii Europene, România a confirmat că la data de 17.06.2015 va trece de la transmisia analogă la cea digitală cu acoperire naţională.
Standardul de transmisie ce va fi implementat este DVB-T2.

Auzisem zvonuri ca se doreste ca in Romania sa se ajuga la aprox 40 canale transmise free over the air :) probabil vom vedea cum se misca lucrurile pe la noi

Anonim

Interesanta informatia cu televizoarele LG cu DVB-T2, ei mereu sunt cu un pas in fata in privinta implementarii tehnologiilor standard noi.

Unknown

Garantie 800 ron la optiunea tv in rate :). Cica inca se iau tepe rau in Romania. Sursa este un amic care lucra la ei.

Anonim

extindeți rețeaua de fibră optică nu prostiți lumea cu ofertele voastre

detrax

Cum ar mai putea frate sa te mai prosteasca pe tine, cand tu nici macar nu iti dai seama ca nu comentezi pe websiteul Telekom.ro si din cauza aceasta te adresezi la persoana a doua, ca si cum ai discuta cu Telekom ? :)

Unknown

Vreau si eu un tv la abonament se poate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile