joi, 26 martie 2015

Jeremy Clarkson nu va mai prezenta emisiunea Top Gear

"Cu mare regret i-am comunicat astazi lui Jeremy Clarkson că BBC nu îi vom mai reînnoi contractul. Nu a fost o decizie ușoară, ci una pe care am luat-o după o analiză foarte atentă a faptelor și după întâlnirea personală atât cu Jeremy, cât și Oisin Tymon. Sunt recunoscător lui Ken MacQuarrie pentru modul aprofundat in care a efectuat ancheta care a avut loc pe 4 martie 2015. Având în vedere interesul public evident pentru raport, voi preciza concluziile. Nu am nicio satisfactie in acest sens, eu doar le fac publice, astfel încât oamenii să poată înțelege mai bine contextul. Știu cât de populara este aceasta emisiune si stiu de asemenea că decizia aceasta va împărți publicul in tabere. Principalele fapte nu sunt contestate de cei implicați", a anuntat public Tony Hall, directorul general al BBC.

"Vreau să prezint trei concluzii.

În primul rând, puterea BBC constă în diversitate. Avem nevoie de voci distincte și remarcabile, dar ele nu pot veni cu orice preț. Comun tuturor celor de la BBC trebuie să fie standardele de decență și respect. Nu pot trece cu vederea ceea ce sa întâmplat cu această ocazie. Un membru al personalului, care este complet nevinovat, a fost dus la Urgențe după o altercație fizică însoțită de abuzuri verbale, susținută și prelungită la extrem. Pentru mine a fost depăsită limita. Nu pot exista reguli diferite pentru personal, dictate de faimă sau de considerente comerciale.

În al doilea rând, decizia a fost evident dificilă pentru toți cei implicați, dar în special pentru Oisin. Vreau să fie clar Oisin că nu are nicio vina pentru acest incident. El s-a comportat cu integritate intotdeauna. Ca producător senior la BBC, va continua să aibă un rol important în cadrul televizunii în viitor.

În al treilea rând este evident că niciunul dintre noi nu a dorit să se afle în această situatie. Această decizie nu trebuie să diminueze în nici un fel contribuția extraordinară pe care Jeremy Clarkson a avut-o pentru BBC. Întotdeauna am fost un mare fan al emisiunii Top Gear. Jeremy este un talent imens. El va părăsi BBC, dar sunt sigur că va continua să distreze, provoace și amuze publicul pentru mulți ani de acum inaite.

BBC trebuie să reînnoiască Top Gear pentru anul 2016. Aceasta va fi o mare provocare și nu există nicio altă alternativa. Am cerut lui Kim Shillinglaw sa gândească modul în care vom realiza emisiunea."


3 comentarii despre subiectul „Jeremy Clarkson nu va mai prezenta emisiunea Top Gear”:
Unknown

Chiar dacă sunt un fan TopGear implicit un fan al lui Clarkson sunt de acord cu decizia şefului BBC.

Anonim

Da , ce pot spune decat ca BBC e un post serios unde nu au loc persoanele cu accese de violenta nestapanite...si eu sunt fan Top Gear dar cu siguranta se v-a gasi un inlocuitor lui Clarkson

Anonim

Ifose, la el cele mai bune masini erau alea cu volan pe dreapta :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile