miercuri, 29 aprilie 2015

Grupul Kudelski a lansat Nagra anyCAST CONNECT, o nouă soluție hibridă CAS / DRM

Grupul Kudelski a lansat oficial Nagra Anycast Connect, o nouă soluție hibridă CAS / DRM pentru protecția conținutului, primul proiect comun cu Conax de la achizitia anul trecut a acestui sistem de acces conditionat de la Telenor Broadcast Holding.

Necesitatea unei astfel de produs a fost determinata de creșterea numărului de rețele și dispozitive prin care operatorii furnizeaza conținut, ce a cauzat si creșterea costurilor de licențiere, necesitatea mai multor receptoare client, dar și complexitatea operațională.

Pe langa celelalte elemente ale suitei de protectie Anycast ( din care deja fac parte anyCAST ENABLE, anyCAST PROTECT, anyCAST GUARDm anyCAST COMMAND, anyCAST PRM ), Nagra anyCAST CONNECT le permite insa operatorilor să integreze un singur receptor client pentru livrarea în siguranță a continutului difuzat la domiciliu atat prin tv prin protocol IP, cat și OTT.

"Un mediu în schimbare rapidă necesită soluții flexibile și adaptabile de securitate. Am reimaginat complet modul in care securitatea continutului se aplica intr-un sistem multi-rețea, multi-dispozitiv, chiar 4K, intr-o lume tot mai conectată. Cu Anycast Connect putem asigura conținutul premium intr-o varietate de situatii de distributie, folosind securitatea hardware-ului NAGRA, prin implementări software ce asigura clienților noștri transmiterea in siguranta de continut catre orice dispozitiv", a precizat Maurice van Riek, vicepresedinte senior la Nagra.


Niciun comentariu despre subiectul „Grupul Kudelski a lansat Nagra anyCAST CONNECT, o nouă soluție hibridă CAS / DRM”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile