miercuri, 15 aprilie 2015

Need for Speed World Online: GAME OVER. Jocul se închide.

Unul dintre jocurile gratuite de curse, care au atras in primii ani de la lansare numerosi fani (inclusiv in Romania) se inchide pe 14 iulie 2015.

După cinci ani pe pistele de curse, Need for Speed ​​World isi va tura pentru ultima dată motoarele. Serverele vor fi inchise permanent pe 14 iulie. Achizițiile de SpeedBoosts au fost dezactivate începând de astăzi.

Când a fost lansat în anul 2010, Need for Speed ​​World a reunit numerosi fani de jocuri de racing online, oferind si o experiență socială extraordinara pe PC.

Pe langa o mare varietate de curse, NFS World oferea la anumite perioade de timp premii constand de exemplu in speedboost sau masini si organiza diverse concursuri, inclusiv pentru personalizarea si tuning-ul masinilor din joc.

"Cu toate acestea, după 5 ani, suntem de părere că jocul nu se mai ridică la standardele francizei Need for Speed. Fluxul constant de continut si de masini noi a atras jucatorii in continuare, dar, din păcate, încasările nu au fost suficiente pentru a mai sustine dezvoltarea. În acest moment, revizuirile majore necesare pentru a aduce jocul la standardele actuale nu sunt viabile pentru noi, asa ca, dupa o examinare atentă, am luat decizia de a opri dezvoltarea și suportul pentru jocul Need for Speed ​​World", au explicat creatorii jocului.

"Mai sunt cateva luni până când Need for Speed ​​World se inchide. Dacă aveți un sold de Speedboost in joc, vă recomandăm să-l consumati înainte de 14 iulie 2015. Am dezactivat si posibilitatea de a achiziționa SpeedBoost, precum și capacitatea de a înregistra noi conturi, de acum până la data limită", a mai precizat echipa NFS World.

"A fost o mare cursa. Îi mulțumim comunității noastre pentru acesti minunati cinci ani. Suntem recunoscători pentru timpul petrecut împreună", a incheiat echipa de dezvoltare a jocului NFS World.


11 comentarii despre subiectul „Need for Speed World Online: GAME OVER. Jocul se închide.”:
Mihai Dumitru

La fel si FIFA World :( . Pacat !

Unknown

Să ştiţi că este chiar o veste tristă.
Eu şi iubita chiar ne jucam. Colectam zilnic "gem-urile". OooOooooooo :((

Anonim

am jucat din beta ..la inceput era destept jocul apoi l-au prostit rau ... am inceput sa joc cu trainere pentru ca erau multi codati iar altii bagau bani multi in masini si nu mai puteai tine pasul cu ei am primit bann permanent pe mai multe conturi si alti prieteni de joaca ...a inceput bine si se termina rau .... bani putini experienta la fel piese si mai putine m-am distrat ceva vreme apoi nu am mai jucat de vina este EA care nu a tinut cont de parerea jucatorilor Chioara

Anonim

era un joc super pacat ca sa inchis regrete
Dar se va lansa unu nou se va numi need for speed

Anonim

Da, dar cel care se va numi "Need for speed" va fi un joc cu bani, nu va fi Free to Play cum era "Need for Speed World". Adica trebuie sa cumperi jocul inainte si abia apoi poti sa il joci.

Anonim

Tin minte ca prima masina a mea a fost un MuscleCar.. iar dupa o luna-doua de jucat intens am reusit sa imi iau un Lamborghini Reventon. A doua zi dupa achizitie jocul s-a inchis. RIP World

Emanuel

Mi sa facut dor de prieteni pe care i-am pierdut si nu mai stiu de ei + ca acolo am avut si o prietena :((

COSTY

STIE CAREVA CUM SE FACE CONT NFS VA ROG MULT

Anonim

@COSTY, jocul s-a inchis, nu se mai poate face niciun cont NFS World. Daca vrei sa iti faci conturi pentur alte jocuri NFS, cumparate cu licenta /serial oficial, poti face direct din jocul respectiv, de aici https://signin.ea.com/ sau din Origin. Dar nu pentru NFS Wotld.

George

Adevaratele motive sunt hack-urile care in ultima perioada a sa a fost invadat de hack-uri pentru level bani si altele

Anonim

Adevarat. Daca ar fi luat masuri impotriva acelor cheateri, jucatorii corecti nu ar mai fi abandonat jocul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile