marți, 7 aprilie 2015

Noi canale la Focus Sat: Fine Living Network și Food Network

Focus Sat Romania, operatiune DTH a Liberty Global ( ce deține si UPC in țara noastră ) a introdus in grila prin satelit canalele Fine Living Network si Food Network.


Fine Living Network este subtitrat in limba română, este transmis in rezolutie SD si cu sunet in limba engleză si inlocuieste televiziunea BlackBelt Tv. Frecventa de receptie a canalului Fine Living Network de pe satelitul Thor 6 de la 0,8° Vest este 11996, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat.

Food Network a fost de asemenea introdus in rezolutie SD în grila Focus Sat, fiind transmis pe frecventa 11804, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat. Canalul nu este localizat in limba română, având coloana sonoră in engleză.

Liberty Global a anunțat din luna octombrie a anului trecut introducerea celor două canale, prin incheierea unui acord de distributie in mai multe alte tari, valabil pe durata a mai multi ani. Acordul asigură atat continuarea difuzarii unor televiziuni precum Food Network, Travel Channel și Fine Living în teritoriile in care aceste canale sunt deja transmise, dar include si opțiunea Liberty Global de a adăuga Food Network și Fine Living într-o serie de piețe în care aceste televiziuni nu sunt prezente în grila de canale.


7 comentarii despre subiectul „Noi canale la Focus Sat: Fine Living Network și Food Network”:
Anonim

Food Network este disponibil la Focus Sat Romania in pachetul Mozaic, iar Fine Living in pachetul Familia, asa cum anuntasera inainte ?

Anonim

Doar ca Food Network are pista audio in maghiara si engleza. Stie cineva daca va fi dublat sau subtitrat?

Anonim

Nu s-a anuntat nimic referitor la subtitrare (nu va fi dublat) deci deocamdata ramane asa.

Anonim

I de ceva acest food network?

Anonim

Da, i fain :))

Anonim

Nu introduc food network si cablu cei de la upc????

detrax

Anonim, învață sa te exprimi clar, că parcă scrii codificat...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile