joi, 23 aprilie 2015

Producătorul de receptoare Pace, vândut cu 2,1 miliarde dolari

Fondată în 1982 de către omul de afaceri Barry Rubery din Yorkshire ( Marea Britanie ) împreuna cu partenerul său de afaceri David Hood, compania Pace a fost primul producător de modemuri comerciale. La începutul anilor 1990 compania si-a extins afacerea, producand receivere de satelit analogice pentru BSkyB și alte platforme europene.

În 2007, Pace a cumparat afacerea de receptoare a companiei Philips, implicandu-se mai tarziu si in industria criptarii, devenind un concurent puternic pentru Scientific Atlanta / Motorola pe piața americană. La un moment dat, Scientific Atlanta, în prezent parte a Cisco, chiar a dorit să cumpere compania Pace, pentru a elimina competitia.


În ultimul timp, Pace a avut parte de relativ succes in SUA, dar a pierdut mare parte din cotă de piață europeană.

In aceste conditii, ARRIS a anunțat că a cumparat compania Pace cu suma de 2,1 miliarde dolari, precizand ca acordul va impulsiona atât prezență internațională, cat si oferta de produse din segmentul transmisiei prin satelit.

ARRIS Group Inc. este o companie ce produce echipamente de telecomunicații si video pentru furnizorii de servicii de cablu tv si internet, dar și sisteme de comunicatie pentru locuințe și întreprinderi. Compania are sediul în Suwanee, Georgia, Statele Unite ale Americii și are locații si birouri pentru proiectare, producție, distribuție, servicii și vânzări în întreaga lume. ARRIS a cumparat anul 2013 si compania Motorola Mobility, impulsionandu-si prezenta in industria de productie receptoare.


3 comentarii despre subiectul „Producătorul de receptoare Pace, vândut cu 2,1 miliarde dolari”:
Anonim

am avut decodor de satelit pace !scula de scula!

Anonim

UPC are Mediabox de la PACE. Sunt destul de rudimentare, in sensul ca sunt foarte limitate in a-ti creea liste de programe favorite. Si tot la capitolul minusuri, reglajul volumului este foarte deficitar.

Anonim

E o firma foarte buna, dar acum nu e suficient hardware de calitate, mai trebuie si software/ firmware de calitate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile