luni, 13 aprilie 2015

UPC devine Ziggo în Olanda

Compania UPC a adoptat brandul Ziggo pentru toate activele sale olandeze, serviciile UPC Olanda fiind redenumite ca Ziggo, cu efect imediat. Pe 27 ianuarie 2014, Liberty Global a anuntat ca va achiziționa compania olandeza de cablu Ziggo, pentru suma de 10 miliarde euro. Achizitia a fost finalizată în noiembrie 2014, moment după care serviciile UPC Olanda au început să fie integrate.

Noua companie creata prin unificarea UPC si Ziggo va asigura o acoperire de 90% din gospodariile olandeze: "Această tranzacție dă nastere un campion national de televiziune prin cablu, lider in investiții și inovare, în beneficiul consumatorilor olandezi și al afacerii deopotrivă. Operațiunile noastre combinate vor ajunge la peste 90% din toate gospodăriile olandeze, permițându-ne să concuram mai eficient cu celelalte companii de telecomunicații naționale și cu platformele de satelit din Olanda, generând in acelasi timp venituri semnificative și asigurand o exploatare mai eficienta", a declarat la momentul achizitiei Mike Fries, directorul executiv al Liberty Global.

"Noul Ziggo combină două rețele regionale. Prin unirea forțelor va fi stimulată si mentinută poziția noastră de lider în economia digitală din Olanda. Angajații noștri vor deveni parte dintr-o companie mai mare și mai puternică, oferind noi perspective și oportunități de carieră", a declarat Andrew Sukawaty, președinte al Consiliului de supraveghere Ziggo.

De asemenea, Liberty Global a lansat serviciul de televiziune Orizont Advanced în rețeaua Ziggo din Olanda.  Abonații Ziggo din Olanda beneficiaza acum de toate serviciile Horizon, prin intermediul Orizont Mediabox, inclusiv emisiuni tv inregistrate, mai exact vizionarea conținutului dintr-o gamă largă de canale, timp de șapte zile de la momentul difuzarii inițiale. Clienții Ziggo au si posibilitatea de a viziona conținutul pe dispozitive mobile ( prin aplicația Horizon Go ) și au acces la serviciul la cerere MyPrime.



Niciun comentariu despre subiectul „UPC devine Ziggo în Olanda”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile