luni, 11 mai 2015

Realitatea Tv și Realitatea Plus, noi date de recepție pe Eutelsat 16A 16°E

Televiziunile Realitatea TV si Realitatea Plus ( de pe satelitul Eutelsat 16A de la pozitia orbitala 16° E ) au schimbat in datele de receptie valoarea SR de la 4847 la 4500. Frecventa si celelate valori au ramas neschimbate.

Noile date de receptie sunt:

Frecventa 12738, polarizare orizontala, SR 4500, FEC 3/4, DVB-S QPSK, necodat.


11 comentarii despre subiectul „Realitatea Tv și Realitatea Plus, noi date de recepție pe Eutelsat 16A 16°E”:
Anonim

Oare mai freaca mult astia parametrii de la Realitatea? Si noroc cu voi ca ati publicat, ca ei nu-s in stare sa anunte.

Vali

Pe crawl-ul lor apare urmatoarea informatie : Parametrii de receptie pt Realitatea TV si The Monney Channel sunt : ..... Ei oare au uitat ca The Monney Channel s-a dus pe apa sambetei ?

George

Realitatea Plus din 2015 pe Telekom.

Vali

Pe telekom DTH ?inca nu este

Anonim

De aceea se vad acum literele textelor de pe burtiera/crawl atit de neclar?
Parca n-ar mai fi arial ci ceva ciudat, fara colturi ...

Anonim

ceva hd pe telekom?

Anonim

decat sa fie 2 programe de cu imagine de 2 lei mai bine unu HD si de calitate !! Nu-s in stare sa cumpere si ei cateva camere HD !!! m-am cam lamurit si de Realitatea Tv asta !! singuru la care ma mai uit esti digi24 HD !!

Anonim

Salut, am o intrebare pentru persoanele care se pricep. Am abonament la Digi de mult si un mediabox Humax SD. Eu am abonamentul standard insa se pare ca atunci cand l-au configurat au gresit si am acces la toata grila (inclusiv Cinemax). Acum am ridicat de la ei un mediabox HD insa observ ca este imperecheat cu noua cartela de acces si nu mai am acces la HBO. Am incercat sa introduc vechea cartela de acces in noul mediabox, insa vad ca nu functioneaza, apare un mesaj ca nu sunt imperecheate. Exista vreo varianta de a functiona vechia cartela de acces in noul echipament si sa am acces la toate posturile?

Anonim

Faza cu HD e alta. Nu camerele sunt problema la o televiziune. Asta e ce-a mai ieftina chestie. Scumpe sunt restul echipamentelor de prelucrat, montat, efecte, inregistrat, etc.
In plus transmisiile HD pe satelit sunt mai scumpe si apoi trebuie sa te rogi de cablisti sa te bage HD ca si lor le mananca mai multa banda pe cablu. Si in Romania pariez ca peste 50 la suta din tv-uri n-au HD.

Anonim

PS: Scuze de mesajul acesta succesiv dar am uitat: Si ce-ai vrea sa vezi in HD la o emisiune in care vorbesc unii in studiou toata ziua? Sa le vezi punctele negre de pe fata sau ce?

Anonim

Mai au si stiri, materialele filmate pe teren, iar daca ar fi HD, ar fi bine. Dar se aude ca vor fi HD canalele Realitatea? Ca eu nu am auzit asa ceva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile