miercuri, 13 mai 2015

Serialul “Fear the Walking Dead” va debuta la sfârşitul verii pe AMC

AMC a anunţat astăzi începerea producţiei noului serial foarte aşteptat, “Fear the Walking Dead”, în Vancouver. Vor exista filmări şi în Los Angeles, în altă perioadă, precizeaza compania intr-un comunciat remis către HD Satelit.

AMC Global, reţeaua de televiziune AMC, va difuza “Fear the Walking Dead” la doar 24 de ore de la premira din SUA. AMC Global s-a lansat la sfârşitul anului 2014 şi este acum disponibil în peste 115 ţări şi teritorii din America Latină, Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Serialul pereche al “The Walking Dead”, “Fear the Walking Dead” îi are ca producători executivi pe Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert, showrunner pe David Erickson şi este produs de AMC Studios. Adam Davidson, care a regizat primul episod, le va regiza şi pe următoarele două. Primul sezon al serialului va avea şase episoade de câte o oră şi va debuta pe AMC la sfârşitul verii.

Tot astăzi AMC a dezvăluit un montaj din spatele camerelor de luat vederi, din timpul filmărilor episodului pilot. Filmarea, ce cuprinde interviuri cu Kirkman şi Hurd, poate fi urmărită maijos:

“Fear the Walking Dead” ne duce înapoi în zilele mai periculoase, mai terifiante din “The Walking Dead”, a declarant Kirkman. “O perioadă în care pericolul te păştea la fiecare colţ, iar cel mai probabil lucru care te putea omorî era propria ignoranţă asupra lumii care se schimba rapid în jurul tău. Mizele vor fi mai mari şi cursa mai intensă. Vom arăta oamenilor întreaga nebunie a civilizaţiei care se prăbuşeşte, , timp în care Rick Grimes doarme. Ţineţi-vă bine!”

“Nu pot fi mai încântat să continui în această călătorie apocaliptică, dramatizând dezintegrarea oripilantă a societăţii prin ochii unei familii disfuncţionale. Am pus laolaltă o distribuţie şi o echipă astrale care să ne spună povestea – va fi o călătorie pe cinste!” a spus Erickson.

„Fear the Walking Dead”, care se va filma şi în Los Angeles şi se va concentra pe noi personaje şi o nouă intrigă, îi va avea în distribuţie pe Kim Dickens (Gone Girl, “Sons of Anarchy”) în rolul lui Madison, Cliff Curtis (“Missing,” “Gang Related”) în rolul lui Travis, Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) în rolul lui Nick şi Alycia Debnam-Carey (Into the Storm) în rolul Aliciei. Elizabeth Rodriguez (“Orange is the New Black”) care o interpretează pe Liza şi Mercedes Mason (Quarantine 2: Terminal) înterpretând-o pe Ofelia, se alătură distribuţiei.




Despre AMC Global

AMC Global, o unitate de afaceri a AMC Networks International, comemorează filmele preferate ale fiecărui gen şi decadă şi prezintă programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, Ceva mai mult. Reţeaua a creat unele din cele mai premiate serial din ultimii zece ani şi a redefinit poveştile dramatice. Pe lângă faptul că este distribuit prin America de Nord, AMC este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC Global este o destinaţie de distracţie de primă clasă disponibilă în HD şi SD şi pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil

Despre AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International - Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internațional în domeniul audiovizualului și distribuției de posturi de televiziune tematice, cu accent pe piața din Europa Centrală și de Est. Portofoliul actual al AMCNI – Central Europe include 12 branduri de televiziune din 4 genuri - sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile și piețele locale și sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, on demand și dispozitive mobile.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment apreciate care ajung la abonații din peste 140 de țări și teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI conţine branduri globale, Sundance Channel și AMC, precum și posturi populare, recunoscute la nivel local, din diferite genuri.  În România, serviciile de Marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul “Fear the Walking Dead” va debuta la sfârşitul verii pe AMC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile