marți, 19 mai 2015

Steaua – Pandurii în Finala Cupei Ligii, 20 mai 2015, de la ora 20:00

Finala Cupei Ligii 2015 se va juca miercuri, 20 mai 2015, de la ora 20:00, pe National Arena, intre Steaua si Pandurii Târgu Jiu. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 si Look Tv.

Arbitru central va fi Adrian Comanescu, asistat de Radu Ghinguleac si Mircea Grigoriu. Biletele au fost puse in vanzare online de săptămâna trecuta, iar de astazi pot sa fie cumparate si de la casele de bilete de la Arena Națională.

Steaua București s-a calificat în finala Cupei Ligii Adeplast la fotbal, depăsind Astra Giurgiu, cu scorul final tur-retur de 3-2.


Pandurii Târgu Jiu a reuşit calificarea după o dublă manşă cu Dinamo. Pentru Panduri ar fi primul trofeu de o asemenea importanță, dacă ar câștiga finala.

Competitia de fotbal Cupa Ligii (Cupa Ligii AdePlast) a fost reînființată începând cu sezonul 2014-2015 si a mai avut două ediții ( în 1998 și in 2000 ). La fel ca si Cupa României, Cupa Ligii s-a desfășurat în sistem eliminatoriu, cu semifinală tur-retur.

Câștigătoarea trofeului nu va primi un loc de participare în Europa League, dar va primi trofeul, premii financiare, bucuria campionilor și mândria fanilor.

București sau Târgu Jiu? Unde va fi sărbătoare? Unde vor ridica jucătorii cupa în centrul orașului? O finală pentru istorie! O finală pentru fanii din toată România.


Un comentariu despre subiectul „Steaua – Pandurii în Finala Cupei Ligii, 20 mai 2015, de la ora 20:00”:
George

hai steaua

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile