miercuri, 13 mai 2015

Telekom Romania anunță o creștere cu 3,2% a numărului de abonați tv

Telekom Romania a anunțat o creștere in primul trimestru al anului 2015 cu 3,2% a numărului de abonați la serviciile de televiziune cu plată pe care le oferă, precizează capital.ro.

Astfel, la 31 martie 2015, Telekom avea 1,414 milioane abonati la servicii tv, veniturile corespondente crescand in acest prim trimestru cu 9,1%, in comparatie cu acelasi trimestru de anul trecut.

"Strategia TV se bazeaza atat pe furnizarea unei tehnologii de ultima generatie, cat si pe calitate si continut exclusiv, precum competitii sportive de tipul UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1 sau NBA, disponibile numai pe Dolce Sport. Numărul clienților care optează pentru oferte integrate aproape s-a dublat în numai trei luni, indicând astfel nevoia de comunicare nelimitată și divertisment, oferite de un singur operator, pe o singură factură", precizeaza compania in comunicat, pe care il puteti citi pe larg pe capital.ro.


Un comentariu despre subiectul „Telekom Romania anunță o creștere cu 3,2% a numărului de abonați tv”:
Anonim

A fost schimbat softul de pe decodoarele de prima generație pe TV Satelit

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (80) Digi (606) Focus Sat (270) FREESAT (26) iNES (27) Nextgen (86) Orange (249) Telekom (325) UPC (281) Vodafone (94)