miercuri, 27 mai 2015

UPC a introdus în grila Horizon Go mai multe televiziuni

UPC a introdus mai multe televiziuni în grila de canale a serviciului Horizon Go. Canalele sunt următoarele: HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR 2, TVR 3, Nickelodeon, Nick Jr., VH 1, Favorit, TVR News, France 24, Bloomberg și România Tv.


De remarcat că este prima dată când televiziuni de la HBO sunt oferite legal în flux linear prin streaming web și aplicatie mobilă, la un operator din România.

Horizon Go este un serviciu care permite clientilor UPC, abonati la serviciile de televiziune si internet, sa urmareasca anumite canale TV pe dispozitive mobile, prin intermediul unei conexiuni la internet. Serviciul poate fi accesat pe pagina www.horizon.tv sau descarcand aplicatia mobila Horizon Go, disponibila gratuit in AppStore si GooglePlay. Serviciul Horizon Go poate fi accesat de catre orice client care are un cont My UPC activat. Cu toate acestea, doar clientii care sunt abonati ai serviciilor de televiziune digitala sau analogica si internet de la UPC vor putea urmari canalele TV si online.

Notă: Unele canale HD dintre cele adăugate nu functionează în High Definition, fiind redate tot SD, dar probabil încă se lucrează, adăugarea canalelor nefiind comunicată oficial de UPC.

La realizarea știrii au contribuit cu informații și imagini colegii de hobby Kalman2007 și a_d_y din comunitatea Softpedia.


UPDATE 28 mai 2015: Articolul a fost actualizat, după ce a fost introdusa si televiziunea România Tv.

UPDATE 31 mai 2015: Articolul a fost actualizat, după ce televiziunile HBO HD, HBO Comedy HD si Cinemax HD au fost eliminate.


5 comentarii despre subiectul „UPC a introdus în grila Horizon Go mai multe televiziuni”:
Anonim

Sunt multe canale prima data aici. Nu numai HBO ... Eat that Orange

Anonim

protv nu merge continut indisponibil, upc full+maxpack+fp500... si tot nu merge!

Anonim

Pro TV nu merge din motive de copyright, deci poti sa ai Maxim HD asta nu conteaza.

Anonim

mult mai bun decat la telekom

Ela Pop

păcat că nu funcționează aplicația tot timpul! programele nu pot fi accesate,apare scris că " momentan programul e indisponibil"!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile