sâmbătă, 13 iunie 2015

Japonezii vor transmite în 8K mai multe evenimente sportive

Pe 8 iunie, NHK a transmis in direct un meci din FIFA Women World Cup in rezolutie 8K ("Super Hi-Vision"), catre locatii de vizionare publică din Japonia și SUA.

NHK va transmite mai multe evenimente din Major League Baseball in această toamnă si va difuza următorul SuperBowl în 8K, toate fiind ca pregătire pentru planurile sale de a începe transmisiile de testare pe scara larga a 8K în 2016, dar si pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, ce le va difuza de asemenea in 8K.

Si Jocurile Olimpice de la Rio de anul viitor vor avea competitii transmise in 8K de catre radiodifuzorul japonez NHK.


3 comentarii despre subiectul „Japonezii vor transmite în 8K mai multe evenimente sportive”:
Anonim

Atunci la un tv cu diagonala de 2m se va vede super rezolutia.

Anonim

100k si canalul de transmisie 1Mbps.... si cand se misca imaginea mai rapid sau se succed cadre diferite mai mult timp apar patratele si nu mai e nici 0.0001k....
E ca diferenta intre mp3 la 96k si wav curat de pe cd-ul original. E doar o chestie comerciala asta cu k-urile cum nici HD-urile actuale nu mai sunt ce erau odata. Dar fiind vorba de japonezi tind sa-i cred mai mult.... ca 8k e chiar 8k.

Anonim

Ai receptionat vreodata prin satelit 4K? Nu are 1 MB transmisia, ci 20 MB reali/secunda, se vede extraordinar de bine, plus ca e vorba de codecul HEVC 10 biti, unul cu adevarat revolutionar ca rata de compresie si calitate si mai ales culori. Ma gandesc ca la 8K bitrateul e mai mare, de peste 50MB reali pe secunda.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile