luni, 22 iunie 2015

Stickul HDMI Orange Tv a fost lansat comercial în România

După o perioadă de testare cu utilizatorii, Orange România lansează în premieră stickul Orange TV, mini-dispozitivul portabil care aduce filmele, emisiunile, serialele și programele din Orange TV Go pe televizorul din sufragerie și transformă smartphone-ul sau tableta în telecomandă, anunta compania intr-un comunicat de presă.

Orange TV este singurul serviciu de televiziune din România care oferă un astfel de dispozitiv, ce le permite clienţilor să aibă serviciul la ei oricând au nevoie, chiar și la casa de la țară sau în vacanțe.
“Stickul Orange TV este o inovație care ne permite să transmitem conținutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului și să le oferim clienților întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienți să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Prin Orange TV Go clienții pot urmări până la 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum și peste 500 de filme și episoade ale unor seriale de top, de toate genurile. Cu ajutorul stickului și aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, disponibile gratuit în Magazinul Play şi App Store, tot acest conținut TV rulează direct pe ecranul televizorului. Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI și necesită o conexiune Wi-Fi securizată.

Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe lângă conținutul din aplicația Orange TV Go, aceștia pot vedea pe televizor și fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tabletă.

Clienții care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achiziționa stickul Orange TV la prețul standard de 40 de euro, cu TVA.
Până pe 31 august, la cumpărarea unui stick, aceștia vor primi gratuit timp de 3 luni opțiunea World HD Go, care oferă acces la peste 45 de canale TV românești și internaționale şi peste 500 de filme şi seriale prin Movie Go Unlimited. Tot acest conţinut poate fi urmărit pe smartphone, tabletă, PC și, cu ajutorul stickului Orange TV, acum şi pe televizor.

Abonații World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achiziționa stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Până pe 31 august, abonaţii World HD şi Universe HD1 primesc timp de 7 luni şi opțiunea Movie Go Unlimited.

De asemenea, până pe 31 iulie, traficul de internet în Orange TV Go este gratuit pentru toţi clienţii Orange, care sunt invitaţi să se bucure de serviciu în această vară, să descopere canalele promoţionale disponibile gratuit în aplicaţie, şi să beneficieze din plin de reţeaua de internet de mare viteză 4G şi 4G+.

Mai multe informații despre stickul Orange TV și despre serviciul Orange TV pot fi găsite pe www.orange.ro/tv.
---
1 Opţiunile World HD+ şi Universe HD+ includ Movie Go Unlimited pe toată durata contractului.


Cum funcționează

- introdu stickul Orange TV în portul HDMI al televizorului tău
- conectează smartphone-ul sau tableta la o rețea Wi-Fi securizată, apoi conectează și stickul la aceeași rețea, cu ajutorul aplicației "stick Orange TV"
- alege de pe smartphone sau tabletă, prin intermediul aplicației "Orange TV Go" sau a altor aplicații compatibile, canalul TV sau filmul pe care vrei să-l vezi pe televizor, apoi apasă butonul "difuzare pe televizor"

De ce ai nevoie

- un stick Orange TV
- un televizor cu port HDMI
- un port USB disponibil la televizor. Dacă nu, ai nevoie de o priză
- o conexiune Wi-Fi securizată
- aplicațiile "stick Orange TV și "Orange TV Go" sau alte aplicații compatibile cu stickul Orange TV instalate pe smartphone sau tabletă

Cât costă stickul Orange TV

Poți cumpăra stickul Orange TV din orice magazin Orange, fără să fie nevoie să activezi un abonament nou sau să îți prelungești abonamentul existent. Achiți doar contravaloarea stickului Orange TV.

- dacă ai un abonament Orange TV World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+, stickul costa 16 euro ( TVA inclus ) ,7 luni gratuite pentru opțiunea Movie Go Unlimited
- dacă ai un abonament Orange de voce sau internet sau un abonament Orange TV Local HD sau Local HD+.  stickul costa 40 euro ( TVA inclus ), 3 luni gratuite pentru opțiunea World HD Go

Dacă ai un abonament World HD+ sau Universe HD+, ai acces nelimitat la opțiunea Movie Go Unlimited pe toată perioada contractuală.


Cum instalez stickul Orange TV

Pentru a instala stickul Orange TV, urmează instrucțiunile de mai jos:

 - asigură-te că ai descărcat și instalat aplicațiile stick Orange TV" și "Orange TV Go" pe dispozitivul tău. Acestea sunt disponibile în App Store și Play Store
- conectează stickul Orange TV la televizor printr-un port HDMI. Dacă acesta este greu accesibil, poți folosi cablul de prelungire din pachetul de vânzare
- conectează stickul la o sursă de alimentare. Pentru aceasta, poți folosi portul USB al televizorului, - - dacă acesta are port USB, sau poți folosi adaptorul inclus în pachet pentru a conecta stickul la o priză
- selectează din meniul televizorului portul HDMI la care ai conectat stickul
- conectează stickul Orange TV la aceeași rețea Wi-Fi la care ai conectat dispozitivul tău mobil:
pe telefon sau tabletă, deschide lista de rețele Wi-Fi disponibile și selectează stickul Orange TV, când acesta apare în listă. Îl vei găsi sub denumirea "stick_Orange_TV_xxxx".
- revino în aplicația "stick Orange TV" și selectează rețeaua Wi-Fi la care ai conectat deja dispozitivul
- în momentul în care conexiunea a fost realizată cu succes, pe televizor se afișează următorul mesaj.
- intră în aplicația Orange TV Go de pe smartphone sau tabletă, selectează ce vrei să vezi pe televizor și apasă butonul de difuzare

Cu acest stick poți să vezi pe televizor și conținut din alte aplicații compatibile, dacă apare butonul de difuzare în dreptul filmului sau emisiunii selectate. Nu uita să apeși din nou pe butonul de difuzare când ai terminat, pentru a întrerupe sesiunea de streaming.


Ce trebuie să mai știi:

- poți folosi stickul Orange TV cu orice televizor care are un port HDMI
- conexiunea Wi-Fi utilizată trebuie să fie securizată, altfel stickul nu va funcționa
- în cazul în care portul USB al televizorului tău nu are suficientă capacitate de alimentare, poți folosi adaptorul din pachet pentru a conecta stickul direct la priză
- pentru a reseta stickul Orange TV, apasă butonul lateral al acestuia timp de 30 de secunde. Acest lucru este necesar atunci când:
   - stickul s-a conectat la o altă rețea Wi-Fi decât cea dorită
   - parola rețelei Wi-Fi la care ai conectat stickul a fost modificată
   - aplicațiile "Orange TV Go" sau "stick Orange TV" au fost actualizate
   - stickul s-a blocat
- în cazul în care ai mai multe telefoane sau tablete conectate la aceeași rețea Wi-Fi, poți controla și cu acestea stickul Orange TV, iar pe televizor se va difuza conținutul selectat de ultimul utilizator
- în cazul în care dispozitivul Wi-Fi este departe de televizor, iar semnalul recepționat de stick este diminuat, folosește cablul prelungitor din pachet pentru a conecta stickul la portul HDMI, astfel încât acesta să nu se mai afle în spatele televizorului
- în timpul utilizării, temperatura stickului poate crește
- stickul funcționează pe frecvențele 2,4 și 5 GHz. Dacă gateway-ul tău de internet le folosește pe ambele, stickul Orange TV va selecta automat semnalul cel mai puternic.


UPDATE 27 iulie 2015: Conform unui cititor al HD Satelit, a fost imbunatatita substantial calitatea transmisiei in cadrul aplicatiei Orange TV Go.



18 comentarii despre subiectul „Stickul HDMI Orange Tv a fost lansat comercial în România”:
Anonim

Foarte interesant, dar eu nu am semnal nici de 3G ,ce sa mai zic de 4G.....

Anonim

Foarte interesant, eu am semnal 4G.

Anonim

Domnilor cei ce va ocupati cu televiziunea Orange tv cind aveti de gind sa introduceti canale noi in grila de programe nu va ocupati de cine stie ce stikuri. Ocupativa de televiziune ca deja aveti doi ani si noutati in grila Orange Tv nimic nou. Miine poi miine va vieti pierde clienti si este pacat de televiziuine care se vede foarte bine si foarte clar.Trezitiva la realitate si introduceti canale noi in grila ca sunt foarte multe canale foarte bune care sunt lipsa si nu le aveti.

dany

Cam cate canale noi lunar ar dori domnia ta ? :)

Anonim

Nu este vorba despre "cate canale noi lunar". Este vorba ca nu au facut nicio modificare de un an de zile (chiar mai mult), si ultima data au trecut Kanal D, Etno si Taraf in HD si cam atat ... Inca au la lipse canalele Turner, pachetul HBO, Eurorposrt Premier League sau Paramount Channel. Pacat de operator, au avut un start promitator. Eu am trimis cererea de reziliere, incepand cu data de 26 (peste 3 zile) am renuntat la acest serviciu.

Anonim

Crezi ca ii pasa cuiva ca ai facut tu cerere de reziliere? E piata libera , fiecare client face ce vrea, iar operatorii nu sunt obligati sa introduca canale noi periodic, nu scrie asta in contactul cu niciun operator. Daca vreti canale noi, luati-va frate antena de satelit si receptor la liber dintr-un magazin specializat si receptionati mii de canale la liber, din toate tarile, va saturati pana peste cap de canale noi, nu mai aveti complexul astă de inferioritate pe baza de numar de canale sau canale noi neintroduse perodic de nu stiu ce operator

Anonim

Nu este vorba sa introduca canale noi, nu intelegi? Este vorba ca au venit cu o oferta HD superba, ca client de telefonie Orange imi era avantajos sa fac abonament la ei, cei de la Orange Shop au mintit 2 ani de zile, ca s-a spus la sedintele Orange ca vine HBO, vine Eurospoert PL etc, si m-am abonat de buna credinta ca chiar va veni pachetul HBO. Nu a venit ... Asta este. Sigur ca este piata libera, si am ales alt operator, insa pot sa fac observatia ca sunt mincinosi, nu? Nu am complexitate la numar de canale, nu ma dau mare ca am X canale sau Y canale, pur si simplu in afara de documentare in HD (oferta f f buna la Orange la acest capitol) as fi vrut si canale de filme existente pe piata din Romania. Nu am venit cu aberatii gen Canal+ sau Showcase HD cum au cerut unii pe unele forumuri. Eu as fi vrut sa avem macar oferta premium de pe piata din Romania, daca chiar vor sa schimba televiziunea ...

Anonim

Lipsesc din grila Orange tv: BBC Earth, Paramount Channel, TCM, Discovery World, pachet HBO, Cartoon Network, Boomerang, Eurosport PL, etc. Ei vin cu stick-uri din astea si cred ca au rezolvat problema. Nu, pana nu vor introduce macar o parte din ele, nu vor avea ce sa faca. Stick-ul nu tine loc de continut.

Anonim

Nu iti convine, pleci de la ei si mergi la altii, pe care ii crezi mai buni. Alti abonati, de la aia pe care ii crezi tu buni si la care vrei sa mergi sau esti deja abonat, au tot problema ta, le lipsesc nu stiu ce canale care le au astia de la Orange . Si asa mai departe... Eu de exemplu am plecat de la Digi Tv ca nu aveau canalele Orange Tv HD pe care mi le doream. Plus ca Orange mai ofera si multifeed, cu care poti prinde si alti sateliti, situatie care nu este aplicabila la Digi Tv de exemplu.

Si nu , nu sunt mincinosi, eu nu am auzit ca au facut cu cineva contract si au scris in contract ca le ofera HBO si nu le-au oferit. Eu nu am auzit pe nimeni sa promita oficial in vreun shop ca daca te abonezi, in nu stiu cate zile sau luni ai si HBO. E problema ta ca te-ai orientat dupa zvonuri si nu dupa oferta oficiala si ai sperat in zadar pe baza unor chestii din auzite, asa cum afirmi, in care se zicea ca in viitor va fii HBO. Poate va fi, dar viitorul poate sa fie in 2015, in 2016, 2017 sau cine stie...

In plus, nu vei gasi operator in care absolut toti abonatii sa fie multumiti, fiecare operator are lipsurile si plusurile lui, asa ca ar trebui sa revenim la discutia despre stick, ca pana acum au fost doar discutii offtopic, adica despre grila Orange TV, care este la fel de proasta si la fel de buna ca a oricarui operator. Si repet, ai posibilitatea sa iti cumperi antena satelit cu receptor din magazine dedicate, cu care receptionezi mii de canale gratuite necodate si care suplinesc grila de canale in mod gratuit cu continut cu adevarat inedit. Nu stiu de ce va plafonati doar la un operator si nu va cumparati receptor dedicat si sistem de rotire sau multifeed, sa vedeti televiziune adevarata, daca sunteti pasionati cu adevarat de televiziune.

Anonim

Crezi ca nu am antena cu sistem de pozitionare? Problema mea este ca as dori HBO HD pe satelit (si nu, nu la Telekom, acolo nu ma abonez ...). Si am receptor FTA, si in afara de canalele FTA am inca 3 card-uri ofciale (HD+, MTVA si Fransat) si imi place oferta. Acum am trecut si eu la Focus Sat, macar am HBO SD si imi folosesc receptorul meu ... Insa am fost client Orange, inca mai sunt la voce, si mi-a placut idea cu un operator cu multe canale HD. Si mi s-a spus in momentul abonarii ca nicio grija, la sedintele de pregatire pentru Orange TV au spus cei din Bucuresti ca sunt in negocieri si cu alti furnizori, inclusiv HBO si acesta va face parte din grila Orange. Asa e, nu a fost in pliant, insa am crezut ca cei de la Shop sunt de bun simti si nu mint numai sa faca vanzare. Ori am gresit, ori zvonul ca Orange a vrut sa introduca numai HBO HD, iar HBO nu a semnat fara HBO Comedy si Cinemax, sunt adevarate ... Sincer iti spun, ca pachetul Orange DTH + pachetul HBO MaxPak HD mi-ar fi de ajuns sa raman client, insa in 2 ani de zile nu mi-au oferit acest lucru. As fi dorit si CAM, insa lipsa acestuia nu este un "deal breaker".

fany

va certati degeaba eu sint abonat de 7 ani la hbo si nam vazut 3 filme cap coada pe el ca pe toate le vazusem pe net inainte cu muullttttt
are cineva stiku asta sa zica cum merge ??

Anonim

Stiku este o MARE MIZERIE!!! se vede foarte,foarte prost!!!!

dany

anonim, pune o poza, daca vrei sa te cred.

Anonim

Daca vrei sa ma crezi ,intra pe ''forumul softpedia'' Ai sa fi ,super convins de aceasta calitate......

dany

Ai sau nu ai poza ? Sau vorbesti din ce au scris altii ? Ce viteza la net aveau respectivii care au testat? Ce calitate are poza? Adica restul imaginii, rama televizorul, se vad clar, au tot ca o mizerie ? Si da-mi macar link catre acea poza, ca eu nu gasesc, daca vrei sa iti motivezi afirmatia, nu ma trimite sa caut aiurea o poza intr-un forum cu sute de mii de linkuri.

Madalin

Acum se vad foarte bine canalele în aplicatia Orange tv go.

Anonim

O, super!

Mădălin

Între timp se vede excelent în aplicaţia Orange tv go! Pot să spun că se vede cel mai bine dintre toate aplicaţiile, iar asta reiese şi din pozele postate mai sus, în care poţi să-ţi alegi ce calitate doreşti, de la cea mai slabă, până la 1080 (FULL HD).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile