vineri, 12 iunie 2015

Zvon: Telekom și RCS-RDS doresc să cumpere în comun drepturile tv pentru Liga 1 ?

Telekom si RCS-RDS sunt dispuse sa ofere cluburilor de fotbal o suma totala de 25-28 milioane euro pentru fiecare sezon, in scopul de a prelua in comun drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1, daca actualul contract dintre LPF si ISB se va rezilia, ca urmare a dorinţei ISB de a diminua valoarea contactului si a refuzului cluburilor de a accepta diminuarea, anunță Mediafax, care citeaza surse din cadrul Adunării Generale a LPF, ce ar fi declarat că oferta companiilor de comunicatii mentionate va fi analizată în şedinţa ce are loc la sediul LPF.

"Am primit o ofertă scrisă din partea companiei RCS-RDS privind drepturile TV. Oferta RCS este făcută împreună cu Dolce. Cred că au primit-o toate cluburile din Liga I. Este o propunere care se întinde pe patru ani, cu o valoare cuprinsă între 25 şi 28 de milioane de euro pe sezon. Fără discuţie, este o propunere mult mai avantajoasă decât ceea ce ne-a oferit ISB-ul", a declarat pentru sursa citata conducătorul unui club din Liga I.


18 comentarii despre subiectul „Zvon: Telekom și RCS-RDS doresc să cumpere în comun drepturile tv pentru Liga 1 ?”:
Anonim

decat RCS-RDS/DIGI sa aruce bani pe porcariile de Liga I , mai bine RCS-RDS/DIGI sa faca cumva sa dea bani mai multi in a baga posturi tv de filme si documentare mai multe , si ar fi de cel putin 7 ori rentabil .

Mihaita

Anonim, mie NU imi place sa vad filme la televiziuni, ci ma uit la filme de pe net cand vreau si cand am timp. Un meci televizat in direct e insa cu totul altceva pentru mine. Asa ca exprima-ti opinia ca fiind doar a ta, nu generaliza, ca nu e si opinia mea, asa cum nici opinia mea nu e a ta si de aceea ma refer doar la mine, nu emit opinii generalizate si nici predictii de mare analist financiar.

Anonim

Si eu sunt de aceesi parere cu a anonimului. Liga 1 e o mizerie si nu merita niciun banut.

Anonim

Eu nu sunt de acord cu primul anonim, ci sunt de acord cu Mihaita . :-))))) Ce zici de asta ? Parca suntem la gradinita, :-)))

Anonim

Eu nu sunt de acord cu niciunul, vreau sa se închidă toate televiziunile din Romania, să aibă timp mai mult românii să citească și ei măcar o carte de calitate pe an. Cine e de acord cu mine să ridice mâna sus ! :P

Anonim

Eu nu sunt de acord cu nici un anonim, parerea mea e ca ar trebui sa se investeasca in calitate, in adevaratul HD, nu in programe SD cu sigla HD, calitatea prog SD pe DTH la Telekom este excrecabila...parerea mea.

Anonim

Deci nu esti de acord nici cu tine, ca si tu esti tot un anonim :) Aaa, si eu tot anonim sunt... :) Ce ne mai place sa ne anonimizam, sa nu mai intelegem cine cu cine vorbeste .... Oare exista termenul de anonimizare sau l-am inventat eu acum ? Oricum, sunt anonim, ce-mi pasa, pot sa debitez ce vreau :)

bogdan

Atata banet pentru liga 1 ! :) . Cine vrea sa vada campionatul asta de 2 lei sa scoata bbanii din buzunar, cu ce sunt eu obligat abonat al rcs sa platesc un X la suta din valoarea abonamentului pentru liga1 in schimb sa fiu privat de lipsa programelor Discovery. Le-as plati si separat numai sa le am in grila da'... asa se se procedeze si cu cei care vor liga 1. Nu ma uit la fotbal nici cand joaca Romania :) ca si aia sunt fotbalisti tot din liga 1

Anonim

vrem AMC România pe cablu!

Anonim

vrem taraf HD si Etno HD pe cablu cum este si la upc !

Cristi

vrem Look TV HD şi Look Plus HD in grila tv RCS-RDS !

Aurelia

vrem pachetul filmbox la RCS-RDS !

Anonim

fara manele la tv, deja e plin de emisiuni de aceeasi factura slaba pe rtv si a3

Anonim

nu mai fiti rasisti ce aveti cu manele sunt si ele un gen de muzica ca toate celelalte !

detrax

Nu e nimeni rasist. Daca de exemplu mie nu imi place muzica spaniola, inseamna ca sunt rasist ? Nu am nimic cu spaniolii. Dar nu imi place muzica spaniola.

Da, manelele imi mai plac cateodata, pe la chefuri, sa zicem una dintr-o suta de manele, care e realizata cu mai cu bun simt. Dar nu imi place muzica spaniola DELOC. Si daca nu imi place deloc, chiar o urasc, imi face greață muzica spaniola, sunt rasist impotriva spaniolilor, din cauza ca nu imi place muzica acelor spanioli ?

Pur si simplu omului nu ii plac manelele, fara legatura cu vreun rasism. Sa nu iti placa manelele, chiar sa le urasti, nu e rasism. E doar optiune personala in privinta muzicii care ii place sau nu unei persoane.

In alta ordine de idei, acest subiect a deviat offtopic in totalitate, de la meciuri de fotbal la RCS si Telekom la paranoia de rasism pe baza de manele. Cred ca ar trebuie sa revenim la subiect.

Opinia mea ontopic vis-a-vis de subiect e ca exista 50% sanse sa se adevereasca zvonul, cealalta sansa depinzand de cei care au acum drepturile de televizare prin contract, adica daca vor achita in continuare sau nu suma anuala convenita initial.

Anonim

o prostie totala pentru un campionat de tot rasul, Liga 1 ar trebui sa o transmita Comedy Central Extra :))

Anonim

Sau pe Taraf Tv

George

RCS-RDS va aparea Disney XD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile