vineri, 19 iunie 2015

Televiziunea Comedy Central a primit aprobarea de a fi difuzată în România

Televiziunea de divertisment Comedy Central Ungaria poate fi transmisă si in alte piețe, anunță parabola.cz. Consiliul de Radiodifuziune și Televiziune (RRTV) din Cehia a extins in ultima ședință lista țărilor în care canalul mentionat poate să fie difuzat.

Canalul Comedy Central Ungaria ( apartinand de MTV Networks ) poate astfel sa fie transmis in Slovacia și România. RRTV va informa cele două state membre ale Uniunii Europene că pe teritoriul lor poate să fie transmisă televiziunea Comedy Central Ungaria. Canalul Comedy Central Ungaria a obtinut acum mai multi ani licenta in Cehia.

Comedy Central Ungaria este difuzat prin mai multi sateliti, printre care si Thor 6, pe frecventa 12226, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S QPSK.

Sub marca Comedy Central, pe piața din Romania este oferit deocamdata canalul Comedy Central Extra.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea Comedy Central a primit aprobarea de a fi difuzată în România”:
Anonim

Cred ca il baga si in Romania, ii baga o subtitrare in romana si sunetul original in engleza, daca nu are, si gata ! Ca altfel nu vad de ce ar fi luat aprobarea asta de extindere in Romania, asta e scopul.

Alyin Adryang

Pt comunitatea maghiara de 2 milioane de persoane. Helllouuu!!!

gabi

Care-i diferenta intre Comedy Central si Comedy Central Extra ? La ce sa se extinda in Romania cand deja avem unul

Anonim

E diferenta, nu e acelasi canal. Extra care il avem noi este e o completare la Comedy Central simplu, care are programe mult mai bune fata de varianta noastra, cu mai multe filme si seriale.

Anonim

In 2/3 ani vor da faliment.
De ce vor da faliment? Pentru ca, din pacate, romanilor le plac scandalurile, manelele, etc.

Anonim

Si cine credeti ca se uita la canal Comedy Central in caz ca se va introduce in Romania iar asta care e acum Comedy Central Extra este mai slab decat fostul Universal Channel

Mihaita

@Promo Tv, Comedy Central nu este un canal exclusiv pentru Romania, este si pentru alte piete. Deci doar daca dă faliment in toate pietele in care este difuzat poti spune ca va da faliment. Insa ungurilor, slovacilor si celor care locuiesc in alte tari unde mai emite Comedy Central probabil nu le plac scandalurile si cu siguranta nici manelele.

Anonim

Din 20 septembrie 2016 televiziunea Comedy Central Extra va dispare, va fi inlocuita cu Comedy Central, pentru asta era licenta, pentru rebranduire.

Bogdan

Poate sa-l rebranduiasca cum or vrea este prea slab ca sa mai supravietuiasca mult in grilele operatorilor din Romania. Este slab iar romanilor nu le place stand-up-ul. M-am uitat odata la el si am vrut sa rad , pur si simplu m-a apucat somnul cu glumele lor de stand-up

Anonim

noul Comedy Central Romania va fi super fain conform ceritelor romanilor , am vazut reclama la iei ( pe CCE ) ce va fi de la 20.09.2016 : Teoria Big Bang , Doi barbati si jumatate , Dadaca , A treia planeta de la soare , etc + serialele tari care au fost pe CCE : Familia Trasnita , Trasniti din Quest , etc.

Anonim

Odată cu dispariția Paramount Channel de pe piata media romaneasca, s-a dat peste cap și cei de la Comedy Central ai carui fani au trebuit să suporte o schimbare de grila nu tocmai pe gustul lor. Din două canale apreciate, s-a ajus la unul in deriva.

Anonim

Paramount Channel România e acum TeenNick, canal pentru adolescenți, cu desene ca la Nickelodeo. Dar filmele sale acum sunt disponibile pe Comedy Central

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile