miercuri, 22 iulie 2015

IFTTT primește Deezer în familie

"Deezer este primul serviciu de streaming de muzică care s-a alăturat celei mai recente perle din Silicon Valley, anume IFTTT (If That Then That)", anunță compania într-un comunicat remis către HD Satelit.


Urmează comunicatul:

Dacă inca nu ati auzit de IFTTT, acest serviciu inteligent permite utilizatorilor să creeze canale (sau punți dacă preferați) între diferite servicii web și aplicații (de exemplu: Dropbox, Gmail, Twitter, Facebook, Philips Hue etc.). Creat în 2010, IFTTT are acum milioane de utilizatori în întreaga lume și peste 200 de canale disponibile. Crearea unei interacțiuni între diferite servicii web poate fi realizată din mai multe motive: economisirea timpului, optimizarea expunerii web, facilitarea stocării pe web sau pur și simplu pentru distracție. Aceste punți sunt numite de către serviciu drept “rețete”; rețetele de acțiuni sunt declanșate în funcție de modificările aduse de alte servicii web. În limba IFTTT, “trigger-ul” sau declanșările sunt partea "This" din rețetă și declanșează acțiunea. Acțiunea este partea "That" a rețetei și este “output-ul” ce rezultă din “input-ul” unui “ trigger”, de exemplu: Atunci când adăugați o piesa de pe Deezer (“trigger”) în lista de favorite, piesa este postată automat pe Facebook (acțiune).

Ce rețete puteți “găti“ cu Deezer ca trigger?

Există mai multe moduri de a folosi Deezer ca un declanșator sau o acțiune. De exemplu, dacă vă place o piesa pe Deezer, coperta melodiei poate să devină automat fundalul ecranului tabletei, sau poate fi postată direct pe Facebook-ul dumneavoastră. Atunci când vă place un album, Deezer vă permite, în mod automat, să dați “like” paginii artistului. Puteți de asemenea să vă jucați cu luminile din casă prin conectarea Deezer la un bec Philips Hue, astfel ascultați melodia preferată pe Deezer și lumina iși schimbă culoarea în funcție de culoarea “cover-ului” melodiei. Rețetele sunt infinite și pot oferi ore întregi de distracție și mai presus de toate pot economisi timp.

Dar cum ar suna o acțiune Deezer?

Deezer nu este doar un “trigger” poate fi de asemenea acțiunea care rezultă de la un alt serviciu declanșator/ “trigger”. Un exemplul bun este Twitter: creeaza un playlist direct de pe Twitter postând numele piesei și hashtag-ul specific iar Deezer va găsi automat piesa pentru tine și o va adăuga in playlist, cat ai zice pește prăjit.

Pe termen lung IFTTT poate ne va permite să comunicăm cu mașinile și electrocasnicele conectate la internet, ceea ce înseamnă că, in curand, Katy Perry ar putea sa vă aspire casa în timp ce Barry White va porni mașina de spălat vase iar Adele va schimba canalele TV ... nu ar fi nemaipomenit?


5 comentarii despre subiectul „IFTTT primește Deezer în familie”:
Anonim

what !?

Anonim

Ahaaa ! N-am inteles nimic. Deci sunt varza !

Anonim

Povesti de adormit copiii si mod usor de a colecta date despre oameni, care ulterior sunt vandute companiilor interesate...

Anonim

Orice dispozitiv care se conecteaza la internet poate colecta date si sa le trimita la cineva, in cine stie ce scopuri, inclusiv dispozitivul de pe care ai postat tu comentariul, asa ca e inutila, ca sa evit să spun malițioasă, PRESUPUNEREA ta.

Anonim

Tocmai ce i-am pus pe Benone Sinulescu si Irina Loghin sa-mi spele rufele.
Benone dozeaza detegentul iar Irina porneste masina de spalat.
Urmeaza Margareta Pislaru sa le intinda la uscat.
Si toate astea multumita aplicatiilor Deezer si IFTTT !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile