vineri, 28 august 2015

Știrile Pro Tv, studio nou de duminica aceasta

Stirile PRO TV vor avea de duminica aceasta, de la ora 19:00, un nou studio, cu decor nou, ajutat de tehnologii de ultima generatie, capabile sa ofere o experienta vizuala interactiva.

Pro Tv precizează că noul studio va fi "unic in România" si că va revolutiona prin modul de prezentare a subiectelor, beneficiind de o noua interfață, video wall-uri care permit afisarea fotografiilor, textelor si a transmisiunilor live, ecrane interactive, dar și de o grafică nouă, minimalistă si modernă.


6 comentarii despre subiectul „Știrile Pro Tv, studio nou de duminica aceasta”:
Anonim

interesant, dar sa vedem daca ne va surpinde noua cosmetizare, sa vedem cat de inedita va fi noua grafica, chiar o sa urmaresc, daca nu uit :)

Anonim

Digi 24 transmite de ceva timp in astfel de studiouri. Oricum, binevenita initiativa, poate vor vedea si marile televiziuni de stiri si vor trece macar in format 16:9.

Anonim

Care "mari televiziuni de stiri" ? Te referi la cele care sunt finantate politic si manipuleaza constant masele prin moderatori si invitati subiectivi si nepregatiti ? N-au nevoie de HD sau macar 16:9, publicul lor nu a auzit de asa ceva... analogicul si tv-ul cu ecran patrat sa traiasca !

COMAN LUCIAN MARIUS

este ora 17 .astept cu foarte mare curiozitate aceasta premiera a stirilor pro

Anonim

Ora 20 si 24 .a fost o schimbare in bine.studio ,grafica,texte,culori foarte reusite .sa vedem daca si celelalte tv-uri fac schimbari.

Anonim

e mai naspa ca cel de dinainte, e atat de colorat de parca am fi in tara lu' sandy bell

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)