miercuri, 30 septembrie 2015

FilmBox Premium și FilmBox Extra HD, noile denumiri și în România

SPI International a schimbat denumirile televiziunilor FilmBox Extra si FilmBox HD in țara noastră.

FilmBox HD a devenit FilmBox Extra HD, iar FilmBox Extra este acum FilmBox Premium si in Romania.

In iulie 2015, Filmbox a anuntat ca a achizitonat noi filme pentru canalele sale din Romania si Ungaria. "Titlurile achiziționate de la Freeman au o distributie superba și actori de top de la Hollywood, cum ar fi de exemplu The Humbling (2014), o drama cu Al Pacino sau Homesman (2014), cu Tommy Lee Jones si Hilary Swank. FilmBox este va difuza de asemenea Code of Honor, cu actorul de acțiune Steven Seagal", anunță SPI International. "Recentele achiziții de la Freeman vor consolida în mod semnificativ avantajul competitiv al canalele noastre FilmBox din Ungaria și România", a declarat Berk Uziyel, director executiv al Filmbox International Ltd. "Unele dintre titluri sunt foarte recente și vom fi mândri să le transmitem in premiera pe canalele noastre ", a mai precizat Uziyel. Filmele vor fi difuzate in special pe canalele FilmBox Extra din România și FilmBox Premium din Ungaria. Contractul oferă companiei SPI drepturi de difuzare pentru peste 40 de titluri. FilmBox va începe difuzarea acestui conținut în luna octombrie 2015.

Compania SPI International precizeaza ca in acest mod vor fi definite mai bine rolurile celor două posturi care difuzeaza "un conținut premium, spre deosebire, de pildă, de canalul Filmbox care are un conținut standard".

In luna iulie 2015, Berk Uziyel, director executiv al FilmBox International Ltd, a explicat: "Schimbarea denumirii este rezultatul unei reexaminări interne a mărcii, care a indicat necesitatea de a se putea distinge mai clar canalul nostru premium (denumit în prezent FilmBox Extra) de celelalte canale din portofoliul FilmBox, dar și pentru a simplifica navigarea în cadrul ofertei de canale FilmBox. Noile denumiri permit identificarea mai clară a conținutului prezentat pe canalul special".


FilmBox Extra HD se adresează telespectatorilor care apreciază conținutul disponibil la o calitate mai buna a sunetului si la o rezolutie mai mare a imaginii, iar FilmBox Premium difuzeaza filme noi, inclusiv blockbustere de la Hollywood sau productii ale cinematografiei europene ori seriale "cu bugete mari și distribuții pe măsură", mai precizeaza compania.

Teoretic, noua denumire Filmbox Premium ar trebui sa fie prezentă deja in grilele Focus Sat, UPC si iNES, iar FilmBox Extra HD la UPC, AKTA, Telekom Tv, Canal S, Orange TV, iNES, Seenow si la alti operatori care transmiteau anterior canalele cu vechile denumiri.


12 comentarii despre subiectul „FilmBox Premium și FilmBox Extra HD, noile denumiri și în România”:
Anonim

LA DIGI TDH CÂND VOR FI FILMBOX EXTRA ȘI FILMBOX PREMIUM???????

Anonim

Da va fi .......la pastele cailor !!!!!!!!!!!

Anonim

DA LA FEL CA ANTENELEE!!!

Anonim

la telekom nu e nimic premium ca deobicei ,poate tariful

Anonim

Ce însemnă "deobicei" ? Că eu citisem "dobitocel"... Filmbox Premium este la Telekom.

Kalman2007

La Telekom exista doar Filmbox, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus. Lipsesc: Filmbox Family si Filmbox Premium. Mai consultati si grilele de pe paginile lor oficiale sau chiar grila de pe HD Satelit inainte sa derutati oamenii :)

Anonim

Sau putea sa citeasca ultimul paragraf din stire. :)

Anonim

Da cine se uită mă la astea?

Anonim

Eu si toata familia mea.

Anonim

Pe filmbox sunt multe filme nordice care nu le gasesti distribuite la tv sau cinema.
Unele chiar sunt interesante.

Unknown

canale fix zero sper sa le puna cu taxa sa le pot scoate din grila

Anonim

Le poti omite si asa, fara suprataxa speciala. Exista o modalitate care se numeste telecomanda. Insa nu aceasta este si decizia mea: aceste canale au filme care nu le gasesti nicunde in alta parte, marea majoritate nici chiar pe internet, o adevarata colectie de productii interesante, care logic ca nu sunt pentru toata lumea. In general nu sunt productii superficiale, ci filme artistice mult mai profunde decat cele in general comerciale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile