miercuri, 9 septembrie 2015

Televizorul cu două fețe. La propriu, nu la figurat.

Cei mai cunoscuti producători de electronice au prezentat in cadrul expoziției IFA 2015 produsele care vor fi lansate pe piata în viitorul apropiat, precum și diverse prototipuri, care sunt inca in stadiu de dezvoltare. Un astfel de prototip de televizor, care nu are încă o denumire si care a fost prezentat in doua versiuni, cu doua diagonale diferite, respectiv de 55 si de 111 inchi, a fost expus de catre compania LG.

Televizorul are doua fețe, deci două ecrane care pot sa fie curbate si pe care este posibilă redarea simultana de imagini diferite, câte una pentru fiecare față a televizorului.

In acest caz, LG a curbat televizorul sub forma unui val, pentru a fi posibilă observarea simultană a imaginilor față-verso.

Insa aceast televizor este doar un prototip, așa că nu vă grăbiți sa cumpărați unul. Oricum, nu se stie nimic despre preț sau disponibilitate si nici daca va fi pus vreodata in vanzare, LG precizand că a prezentat prototipul doar pentru a demonstra potențialul tehnologiilor sale.

Desi putin cam nepractic chiar si pentru sufragerie, deoarece ar trebui plasat undeva in centrul camerei, si cu atat mai putin pentru dormitor, acest prototip de televizor cu doua ecrane ar putea sa fie foarte util in magazine, expoziții, conferințe și pentru alte evenimente sau locatii asemănătoare.


Niciun comentariu despre subiectul „Televizorul cu două fețe. La propriu, nu la figurat.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile