joi, 3 septembrie 2015

Trafic de date gratuit si nelimitat la Vodafone România, în weekend-ul 12-13 septembrie 2015

Vodafone va oferi in weekend-ul 12-13 septembrie 2015, pentru toti utilizatorii serviciilor Vodafone, navigare gratuita si nelimitata pe internet, anunță compania printr-un comunicat.

Vodafone Romania precizează că de la lansarea Supernet 4G, din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii săi au vizionat 60 de milioane de ore de continut prin streaming, iar viteza de download a crescut cu 110%, in timp ce viteza de upload a inregistrat un avans de 61%.

“Din septembrie anul trecut, de cand am lansat Supernet™ 4G, am inregistrat cresteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce in ce mai accesibila, avem peste 1 milion de terminale 4G conectate la reteaua noastra. Stim deja ca utilizatorii consuma din ce in ce mai multe date, dar cand ne uitam la cifre, vedem ca traficul de date creste, intr-adevar, intr-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date in reteaua noastra a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G a crescut de 15 ori, in aceeasi perioada” a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania.

“Timp de doua zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experienta Supernet 4G, fara costuri suplimentare si fara limite”, a precizat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2500 de localitati si primele 100 de orase din țară. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%.  Serviciile 4G+ sunt disponibile acum in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti. Totodata, Vodafone Romania isi extinde acoperirea la 64 de tari din intreaga lume, in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming, mai precizeaza compania in acelasi comunicat.


8 comentarii despre subiectul „Trafic de date gratuit si nelimitat la Vodafone România, în weekend-ul 12-13 septembrie 2015”:
Anonim

Ca si completare in legatura cu stirea asta, în perioada 14 - 18 septembrie alte două zile de internet gratuit. de data aceasta celor care nu sunt clienții Vodafone. Pentru a se conecta, aceștia vor trebui să utilizeze un SIM pe care Vodafone îl oferă gratuit prin agențiile sale.

Anonim

curg ofertele, bravo DIGI MOBIL a-ti spart piata, FELICITARI!

Anonim

eu am cu 2 euro non stop, la digi si nu laud, astia lasa la liber 2 zile si fac mare tam-tam. poate mai agata cate un .........
la abonamente de-la 15 euro in sus

mradu

da, oferta e buna!
din pacate, am incercat sa cumpar nano sim... vodafone nu are pt cartelutze, numai pt abonament...asadar, oferta e pentru cei ce detin 4G cu sim normal sau micro. Atat!

Anonim

Foarte posibil ca in exact acel week-end Digi Mobil-ul (RCS&RDS) sa-si lanseze oficial reteaua 4G, la niste oferte imbatabile pentru restul.

Gigi

Așa face treaba Vodafone , da câte o picătură din ce are.
Dacă ai terminal care nu știe decât 3g sau nu ai acoperire 4g nu ai nimic gratis!?

Andreea

Intr-adevar, cei de la Digi au spart piata.

Anonim

din pacate in zona oras buhusi intre bacau si p.neamt,nici acoperirea 3g nu este forte buna si sunt foarte multi detinatori de smarturi 4g.asteptam ca vodafone sa ridice si aici stacheta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile