marți, 8 septembrie 2015

Viacom Play Plex, lansare în 180 teritorii

Viacom a prezentat Viacom Play Plex, o suită de aplicații care va oferi acces la programele sale internationale, inclusiv Nickelodeon, Comedy Central și MTV, pe baza de abonament. Play Plex va cuprinde o suită de aplicații mobile pentru dispozitive iOS si Android, pe care partenerii de distribuție ai Viacom o pot oferi clienților, aplicatiile fiind disponibile inclusiv prin intermediul rețelelor de telefonie mobilă, la anumite tarife, dar si ca extraoptiune directa a clientului.

Viacom Play Plex se va lansa în al patrulea trimestru al acestui an, în 180 de teritorii internaționale, unde Viacom International Media Networks opereaza canale de televiziune.

Suita de aplicatii a Viacom va oferi acces VOD la conținut din bibliotecă, plus fluxuri audio-video in direct ale canalelor sale locale relevante, dar și jocuri Nick Play. Toate marile branduri internationale ale Viacom ( Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Channel, Spike și BET ) vor fi reprezentate.

Aplicatia Nick, lansată din anul 2013 în cinci piețe, este în curs de redenumire ca Nick Play, ca parte a suitei Viacom Play Plex.

Viacom cauta deja noi parteneri de distribuție, inclusiv printre operatori de telefonie mobilă. Fiecare aplicatie va fi localizată pentru țara in care se lansează, inclusiv cu productii locale.

"Aceste aplicații sunt destinate pentru a completa canalele noastre liniare de televiziune cu plată, dar și pentru a permite partenerilor noștri de distribuție existenti sa extindă și să îmbunătățeasca serviciile divertisment pe care le oferă abonaților lor. Suita de aplicatii va deschide noi oportunități de distribuție pentru compania noastra, avand in vedere creșterea rapidă a sectorului televiziunii mobile. Noi credem ca nici o alta companie internationala de divertisment nu oferă acest tip de inovație la această scară, servind fiecare piață majoră", a mai precizat compania Viacom.


Un comentariu despre subiectul „Viacom Play Plex, lansare în 180 teritorii”:
Anonim

Sigur se implica si Telekom Ro Mobile.
Plus ca are acea cartela MTV Mobile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile