luni, 12 octombrie 2015

Paramount Channel va emite în HD în Ungaria

Televiziunea Paramount Channel va emite în rezolutie High Definition în Ungaria, incepand de la sfârsitul lunii octombrie 2015, conform dtvnews.hu.

Astfel, din noiembrie telespectatorii maghiari vor putea urmari in HD filme la o mai bună calitate a imaginii, prin intermediul acestui canal al Viacom, cum ar fi "The Godfather III" sau "A Mighty Heart" ( cu Angelina Jolie ), fantezia "The Spiderwick Chronicles", "The Lovely Bones" ori "Midnight Run" ( cu Robert De Niro).

Paramount Channel in versiune SD a fost lansat in Ungaria luna februarie 2014, iar in Romania aproximativ 6 luni mai târziu.


7 comentarii despre subiectul „Paramount Channel va emite în HD în Ungaria”:
Anonim

pe satelit thor e transmis exact in acelasi loc si pentru romania si pentru ungaria
poate la fel va fi situatia si cu versiunea hd si vom avea in curand paramount hd si in romania !!

Silviu

il asteptam si la noi

s0rin

Mă văd nevoit să te contrazic Anonim. Pe Thor este transmis atât Paramount Channel Romania cât și Paramount Channel Hungary. Ambele canale au pistă audio En și Hu precum și subtitrare în Ro.

Anonim

Adica anonim are dreptate de doua ori, adica ca nu e doar o singura data la fel si pentru Romania si pentru Ungaria, ci de doua ori pentru ambele tari, dar numai cu nume diferite :)

s0rin

Adică Anonim x2 tot nu are dreptate. Ambele programe sunt codate. Cartelele românești (FocusSat și DiGi Ro) deschid Paramount Channel Romania iar cartelele ungurești (UPC și DiGi HU) deschid Paramount Channel Hungary. Când Paramount Channel Hungary va trece în HD, chiar dacă subtitrare în RO se va păstra, va putea fi urmărit doar cu abonament unguresc. Nu este imposibil să procuri cartelă ungurească însă în mod oficial, abonații RO nu vor avea acces la el.

Anonim

@s0rin, probabil anonim se referea la altceva, adica incerca sa sugereze faptul ca sunt sanse sa se lanseaze si in Romania acest Paramount in HD in curand. Si sunt șanse foarte mari, daca se va respecta acelasi tipar de transmisie ca la versiunea SD, adica va exista varianta HD simultan in româneste si maghiară, transmisa prin "acelasi loc" ( sau "locuri" ) si va avea aceleasi programe si subtitrare in romana. Nu s-a referit sa te abonezi la nu stiu operator din Ungaria.

Anonim

In loc sa emita la noi standard,de ce nu emite HD si in romania,poate din 1 noiembrie 2015

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile