luni, 16 noiembrie 2015

Canale noi la AKTA: The Medical Channel, BBC Earth HD, Kanal D HD, Travel Mix și Credo TV

AKTA a introdus The Medical Channel, BBC Earth HD, Kanal D HD, Travel Mix și Credo TV in grila de televiziune digitală ( The Medical Channel deocamdata nu functioneaza, desi se regaseste in grilă ).

The Medical Channel, Travel Mix si Credo TV sunt in pachetul AKTA Digital Start ( 38 lei ),

BBC Earth HD si Kanal D HD sunt in pachetul AKTA HD la 15 lei ( sau 5 lei pentru abonatii Total Pack ).

Televiziunea The Medical Channel este un canal care vizeaza educarea telespectatorilor in domeniul medical si apartine de compania independenta Limeclip Ltd din Londra. A fost anterior lansat si distribuit in alte tari, pe baza unei licente eliberata in Marea Britanie de catre Ofcom. La data publicării acestui articol, nu emitea programe in România.

BBC Earth HD difuzează conținut non-fiction, de la serialele de istorie a naturii pentru care rețeaua BBC este recunoscută la nivel mondial, până la documentare care oferă perspective noi și surprinzătoare asupra planetei.

Kanal D HD este versiunea High Definition a binecunoscutei televiziuni dedicata românilor din trustul de televiziune turc Doğan, ce difuzeaza un continut mixt, inclusiv emisiuni, filme, stiri si seriale turcesti.

Travel Mix, supranumita si "televiziunea nationala de turism", promoveaza turismul autohton si este detinuta de catre societatea comerciala Mixmontan SRL, conform websiteului oficial.

Credo Tv difuzeaza programe creștine și spirituale ( inclusiv documentare si filme crestine  ), emisiuni sociale, culturale si programe pentru copii.

UPDATE 20 ianuarie 2016: Televiziunea The Medical Channel a fost lansata in Romania prin operatorul AKTA.  Detalii gasiti AICI.


4 comentarii despre subiectul „Canale noi la AKTA: The Medical Channel, BBC Earth HD, Kanal D HD, Travel Mix și Credo TV”:
Danys

inca nu e functional The Medical Channel - "acest serviciul nu e disponibil" asta primesc mesajul.

Anonim

Sunt ceva probleme cu providerul canalui, se vor rezolva în curând.

Danys

@Anonim - 16 noiembrie, 2015, a cam trecut 1 saptamana si nici acum nu au rezolvat. Ai niste informatie cand anume da drumul?

Anonim

Gata, au lansat cu programe The Medical Channel.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile