joi, 5 noiembrie 2015

Liberty Global și A+E Networks au extins acordul pan-european

Acordul pan-european a fost extins pe termen lung si se referă la distributia de televiziuni A+E Networks pe platforme ale Liberty Global din România, Ungaria, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Belgia, Polonia, Republica Cehă și Slovacia. În plus, televiziunile Lifetime și H2 vor fi disponibile în format HD în Marea Britanie și Irlanda.

Acordul prevede o distribuție mai largă pentru canalul History, care este deja adăugat in pachetele de televiziune din Olanda, Ungaria si Romania. Tranzactia a extins de asemenea drepturile neliniare, oferind acces la o mai mare varietate de canale si continut A+ E Networks pe mai multe platforme și dispozitive.

Dean Possenniskie, directorul general pentru EMEA al A + E Networks, a comentat: "În calitate de partener european cheie, suntem multumiti că Liberty Global se angajează să extindă distributia portofoliului nostru de canale în întreaga Europă."

Jeroen Bergman, directorul general pentru programe la Liberty Global, a adăugat: "Printr-un singur parteneriat, suntem capabili sa ajutăm A+E Networks in distribuirea canalele lor pe mai multe piețe. Suntem încântați că am reușit să dezvoltăm relația noastră cu A + E Networks pentru a oferi milioanelor de clienții ai companiei noastre mai mult conținut și, la fel de important, să distribuim acest continut pe tablete si smartphone-uri".


6 comentarii despre subiectul „Liberty Global și A+E Networks au extins acordul pan-european”:
Anonim

posibila intrare a H2 in grila UPC ;)

Unknown

UPC are doar de castigat . Astept cu nerabdare H2 ,cat si alte canale de documentare din portofoliul companiei , History Military ,BIO., LMN ,A^E . UPC este o firma serioasa caruia ii pasa de clientii sai. Eu , personal sunt multumit de serviciile lor .

Anonim

Da, dar nu e specificat exact ca intra si la UPC, dar e clar ca au crescut sansele.

Anonim

Deja a aparut un nou test HD cu pistele audio engleza si franceza. Sa vedem ce o sa fie.

Bogdan

Daca vine H2 in Romania in mod sigur o sa-l preia si RCS&RDS. De cand au disparut posturile Discovery, le-a crescut, aproape dublat, audienta celor de la History ca au fost preluati de RCS. Asa ca au interes sa-i preia din start o firma cu multi abonati ca RCS ca sa-si acopere cheltuielile

Anonim

DACA vine in Romania... Cititi cu atentie, nu e comunicat expres decat ca vine in Irlanda si UK. Dar e posibil sa vina si la noi, nu e exclus, depinde ce hotaraste Liberty pentru UPC Romania. Dar asta inseamna intai localizare in limba romana, asta poate sa dureze si ani.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile