marți, 3 noiembrie 2015

Serialul Star Trek revine cu o nouă serie

Studiourile CBS Television au anuntat astazi ca vor lansa o noua serie din "Star Trek", în ianuarie 2017. Episodul pilot si episoadele ulterioare vor fi disponibile în Statele Unite prin CBS All Access, un serviciu digital VOD cu abonament al rețelei, care ofera deja pentru vizonare toate episoadele anterioare ale francizei, prin streaming live, la pretul de 5,99 dolari lunar. De asemenea, noua serie va fi distribuita simultan si la nivel international, prin CBS Studios International.

Noua serie "Star Trek" va avea noi personaje, care sunt în căutarea de noi lumi și de noi civilizații, în timp ce exploreaza tematici dramatice contemporane, un stil al francizei existent inca de la începuturile sale, în anul 1966.

Alex Kurtzman, care a contribuit si la realizarea filmelor "Star Trek" (2009)  și "Star Trek Into Darkness" (2013), va fi producător executiv pentru noua serie "Star Trek".

"Star Trek", care va sărbători 50 de ani în 2016, este una dintre cele mai de succes francize de divertisment din toate timpurile. Originalul "Star Trek" a inspirat mai multe filme de lung metraj și mai multe serii de televiziune. Aproape o jumătate de secol mai târziu, franciza "Star Trek" este licențiata pentru distributie printr-o varietate de platforme diferite din peste 190 de țări, iar franciza încă generează peste un miliard de afișări pe social media în fiecare lună.

Născută gratie imaginatiei lui Gene Roddenberry, seria originală "Star Trek" a debutat pe 8 septembrie 1966 și a fost difuzata timp de trei sezoane. Seria a depasit de asemenea unele tipare, oferind o altfel de viziune asupra unor subiecte cum ar fi relațiile interrasiale, politica globală și mediul inconjurator.

"Toată lumea de aici are un mare respect pentru această franciză si suntem incantati sa lasăm urmatorul capitol în mâinile lui Alex Kurtzman, care cunoaste această lume și publicul său", a precizat David Stapf, președinte al CBS Television Studios.

Actiunea din noua serie de televiziune nu este conexata direct cu cea din viitorul film "Star Trek Beyond", care este programat pentru a fi distribuit de Paramount Pictures în vara anului 2016.

UPDATE 18 iulie 2016: Noua serie Star Trek va fi difuzată și prin Netflix. Detalii găsiți AICI.


15 comentarii despre subiectul „Serialul Star Trek revine cu o nouă serie”:
Anonim

Super, nu credeam ca va mai exista vreodata vreun sezon nou din Star Trek ! Am vazut toate episoadele din toate sezoanele si toate filmele Star Trek !

Anonim

Dupa 1989 m-am uitat si eu la multe seriale, dar la un moment dat le-am abandonat. Probabil acum au observat ca e cam pauza la lansarile de noi seriale SF de acest gen, cu nave, exploratori etc si s-au gandit ca e momentul sa acopere nișa. Oricum, ma voi uita si eu la ele, fiindca sunt noi si sigur vor fi cu subiecte interesante si efecte speciale moderne.

Danys

Si m-as bucura enorm daca il vor baga in filmul pe celebrul actor Patrick Stewart din rolul capitanului Jean-Luc Picard! :)

Anonim

E cam batran ca si capitan, are vreo 75 de ani acum...

Anonim

At fii fost si mai fain daca aparea si un nou serial Stargate

Laurentiu

Da, si eu sunt fan Stargate, dar si fan Star Trek, insa mai putin. Dar e foarte bun si Star Trek, oarecum acelasi stil, chiar daca nu asemanator in totalitate. Insa televiziunile nu prea mai produc astfel de seriale si mi se pare chiar suprinzatoare aceste decizie, deoarece publicul actual nu mai este interesat sa viseze la alte civilizatii, aventuri interstelare si alte lucruri minunate. Majoritatea se multumesc cu filme cu psihopati, multa violenta gratuita si alte lucruri cat mai pamantesti, cat mai aproape de natura de fiara a omului...

Anonim

In sfarsit, dar sper ca nu vor face la fel ca si cu StarGate Universe ca dupa 2 sezoane din cauza lipsei audiente si al bugetului il opresc fara final. Desi ar fi frumos sa termine americanii toate serialele pe care le-au inceput cu un film sau sezon de incheiere inainte sa se apuce de alte seriale de succes cum e Star Trek.

Anonim

Asteptam cu nerăbdare!

Anonim

USS Intrepid si USS Voyager doua nave clasa intrepid. La inceputul serialului Star Trek Voyager era o descriere detialiata despre nava din poza pusa. Ca marime era mai mica decat USS Enterprise 1701-D clasa Galaxy, dar dupa filmul Star Trek 7 Generation au schimbat Enterprise cu ceva nou si mai rapid, consum redus ca energie, sa fie mai bun decat Voyager. Desi Voyager ramane nava cu cea mai mare viteza din cauza grabei spre casa din cvandrantul Delta.

Anonim

Ma bucur dar am doua probleme: Unu, in ce univers o sa se petreaca, originalul sau Abramsvers-ul ? Doi, sper sa tina treaba la americani cu online-ul, caci in afara primului episod restul vor fi difuzate pe CBS All Access, un fel de Netflix al CBS, care costa vreo 6 dolari pe luna.

Anonim

Le vor distribui si la nivel international, pentru cine vrea sa le cumpere, de exemplu televiziuni din Romania. Faza cu serviciul online CBS All Access e exclusiva doar in US, in restul lumii CBS nu doreste exclusivitate, ca nu are servicii online CBS All Access decat in US, iar interesul e sa faca bani si international, adica sa le vanda international, iar in US sa faca bani cu exclusivitatea prin serviciul acela online.

Anonim

Ehh, asta intelesesm eu; treaba cu CBS All Access in SUA este pentru a da un avantaj competitiv unui noi gen de difuzare, un nou gen de industrie...asta asa, pe romaneste spus. Asa cum a facut RCS cu Discovery si alte canale, fortandu-i pe aia sa le scoata ca sa si le bage pe ale lor, asa si astia ii forteaza pe cei din state sa se aboneze la serviciul lor pentru a vedea serialul. Problema ridicata de mine se referea la cat de calculata e miscarea; fiindca daca ei socotesc ca dupa un sezon nu si-au atins pragul de clienti noi pe online, s-ar putea ca serialul sa nu aiba viata lunga, indiferent de cat de bun, sau cat de prost, este. Acum...CBS este un mamut care de regula nu face prostii (are cel mai mic numar de anulari la serialele noi, mizeaza pe multe sezoane, zeci daca luam in calcul CSI-urile si NCIS-urile, spinoff-uri, etc), dar ma indoiesc si de faptul ca pornesc la drum in zilele noastre asa cum a pornit la drum Paramount in anii '80, cu seriale planificate pe cate 7 sezoane a cate aproximativ 24 de episoade si in care actiunea se desfasoara incet (toate cele trei seriale la care am facut referire sunt facute pe acelasi sablon, 3 sezoane de incalzire dupa care din sezonul 4 parca explodeaza). La asta ma refeream, fiindca stiam ca pentru alte tari o sa existe difuzare "normala", dar nu cred ca ei isi fac o socoteala de genul externul sustine internul, desi scot o groaza de bani chiar si acum pe serialele vechi.

Anonim

Au anunțat că s-a amânat. Primul sezon al "Star Trek: Discovery" va consta din 15 episoade, împărțite în două grupuri. Primele opt episoade se vor difuza din septembrie până în noiembrie. Restul va ajunge la ecrane începând din ianuarie 2018.

Întreaga serie va fi difuzata prin serviciul de streaming CBS All Access din SUA, deși primul episodul va fi transmit de asemenea la televiziunea CBS. Cel de-al doilea episod va fi disponibil în aceeași noapte. Spectatorii din afara SUA și Canada vor putea viziona seria prin Netflix începând cu data de 25 septembrie.

Anonim

Premiera e pe 24 septembrie. :D

Anonim

Gata, a fost lansate doua episoade. Super tare !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile