joi, 24 decembrie 2015

RCS RDS a conectat la 5 orașe legaturi multiple de 100 Gbps

Compania RCS RDS a anuntat ca a finalizat proiectul de modernizare a retelei nationale si internationale prin trecerea de la multiplu de 10Gbps la capacitati multiplu de 100Gbps. RCS a conectat deja cu ajutorul legaturilor multiple, redundante, de 100 Gbps, cinci noduri importante ale retelei sale: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea si Budapesta.

Compania arată că modernizarea va imbunatati calitatea furnizarii serviciului, va mari capacitatea retelei si va asigura o crestere semnificativa a largimii de banda pentru a sustine serviciile ce solicita trafic intens si stabil. RCS RDS mai precizează că va continua aceasta strategie de investiii in solutii de viitor.

Realizarea proiectului a durat o jumatate de an, cu investitii in tehnologie si echipamente in valoare de peste 2,2 milioane de euro. Pentru servicii de internet de mare viteaza sunt necesare capacitati de transport sporite si adoptarea tehnologiilor noi atat in partea de retea care deserveste clientul final, cat si in cea "nevazuta" reprezentata de CORE NETWORK, coloana vertebrala a oricarei retele de telecomunicatii, mai precizeaza RCS RDS.


17 comentarii despre subiectul „RCS RDS a conectat la 5 orașe legaturi multiple de 100 Gbps”:
Anonim

Bravo lor, sunteti tari, tineti tot asa. La multi ani si Craciun Fericit la toata lumea

Marius

buna. sunt din Timisoara, au fost la mine acasa cei de la rcs-rds si-au montat un distribuitor pentru semnal tv si pentru net,au schimbat toata reteau din bloc...acum se vede oglinda pe un televizor LG model 42 LM 670S. Acum speram sa transmita canalele de tv pe care nu le au in grila (din lipsa de banda,spatiu,etc., ca asa invocau mereu) dar care le-au promis dupa ce modernizeaza si imbunatateste reteaua.....sarbatori fericite tuturor si un calduros La multi ani ! p.s. sarbatori fericite d-le Zoltan Teszari, sper sa aprobati suplimentarea retelei d-voastra de tv cu noi posturi SD si HD de calitate....

Anonim

eurosport romania pe care se transmit meciuri din premier league cind in format hd?

Unknown

...in sfarsit, sper sa ne ridice din nou in topul tarilor cu cel mai rapid internet. craciun fericit!

Laurentiu

Anonim, chiar daca nu are legatura cu subiectul, iti raspund: versiunea de Eurosport Romania prin care se transmit meciuri din Premier League nu exista in versiune HD, ci doar in versiune SD, deci nu are cum sa il introduca niciun operator in versiune HD, deoarerce nu exista.

Anonim

Bravo RDS!!! Tot asa!!!!!

Anonim

Pentru Laurentiu sa stii ca exista Eurosport Romania si in HD nu doar in SD si depinde ce receptor ai tu de la RDS, daca ai antena satelit cu decodor si cartela nu stiu daca il ai dar eu am cablu analogic de la ei si prind si posturile digitale ca doar am smart tv si am in lista de canale si eurosport 1 si 2 ambele atat in versiune SD cat si HD asa ca pentru domnul anonim de mai sus recomand sa iti faci o scanare noua daca ai cablu digital sau analogic si sa te uiti cu atentie in lista iar daca nu le ai cumpara un smart tv dar unul adevarat nu chinezarii ieftine sau mai stiu eu ce firma din astea facute pe vapor desi e posibil ca si alea sa receptioneze

Laurentiu

Anonim, exista Europsport in limba romana in varianta HD, dar varianta de Eurosport care transmite meciurile din Premier League in limba romana este alta fata de varianta romaneasca HD care o prinzi tu. Aceasta varianta SD care transmite acele meciuri din Premier League difera doar in timpul meciurilor de cea care o prinzi tu in HD. Dar aceasta varianta cu meciurile Premier League in romana este doar in SD.

maria

Saptamana trecuta ni s-a instalat un router de 300, ZXHN F600, GPON ONT, de atunci avem conexiune wi fi doar in camera unde este routerul, pana acum aveam de 100 si aveam conexiune in toata casa. (50mp) Am sunat pe cei de la RDS si mi-au zis ca daca routerul functioneaza nu au ce face, culmea e ca am semnat si prelungirea contractului pe inca 12 luni exact pt acest router. te rog spune-mi ce as putea face, poate ma ajuti si de data asta. Multumesc



Anonim

Poate sa muti routerul undeva mai sus, sa nu mai fie obstructionat de mobilier. Routerul acesta are semnal Wifi mai mic, nu prea ai altceva ce sa faci.

Anonim

Sau poate sa conecteze routerul cel vechi la una dintre iesirile de la cel nou si sa foloseasca pentru wifi tot routerul cel vechi, probabil cu viteza de net cea veche pe Wifi. Dar e cam greu de conectat si configurat, trebuie apelat la cineva care se pricepe.

Bogdan

Am acelasi tip de ONT si la mine este invers, aveam un D-link N300 iar cu ZTEul astora am semnal wireless mult mai bun si chiar imi bate prin 2 camera cu pereti solizi. In schimb am observant altceva....si am mai vazut aceasta problema la multi pe forumurile de specialitate... incarca greu paginile de internet. Am crezut ca-i de la calcu meu da' cei care au montat acelasi tip de OND da' varianta fara wireless n-au problema aceasta.

Unknown

Nu va mai chinuiti cu routerele lor. Sunt de slaba calitate pe partea wireless. Mai ales ca in ultima perioada toata lumea are wireless in 2.4 ghz si spectrul este foarte aglomerat. Am facu personal o proba ca sa ma lamuresc. Am pus in casa in 2 camere diferit 2 routere pe acelasi canal si cand faceam trafic pe unul din ele pe cel de al 2-lea conexiunea functiona execrabil(ping time foarte mare,viteza mica,conexiune instabila,etc). Soltia ar fi migrarea catre frecventa de 5ghz daca este libera si asumarea costurilor sau varianta cea mai ieftina: cablu etherent car este solutia "garantata".

Anonim

Mie imi merge foarte bine cu routerul lor, am semnal in toata casa si chiar prin curte, cu viteza foarte buna, de pe 50 MB pe WIFI si sute MB pe cablu.

Anonim

NU va mai planngeti ca nu va merge wirelessul lor daca nu stiti sa modificati o "banala" frecventa wireless din meniul routerului

Anonim

Cele mai recente date furnizate de RCS&RDS catre HotNews.ro privind numarul de clienti sunt aferente sfarsitului anului 2014 si sunt urmatoarele:

- Cablu TV: 2,50 milioane de abonati
- TV satelit: 0,72 milioane de abonati
- Internet fix si date: 1,80 milioane de abonati
- Telefonie fixa: 1,45 milioane de abonati

Sursa: http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20746395-actionarii-rcsrds-convocati-data-11-februarie-pentru-aprobarea-distribuirii-sub-forma-dividende-unei-parti-din-profitul-nerepartizat-din-anii-precedenti.htm

bogdan

la cum evolueaza RCS&RDS nu ma mira ca-n maxim 1-2 ani sa ne luam placi de retea gigabit pe fibra optica direct

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile