marți, 8 decembrie 2015

UPC Romania, oferte cu ocazia sărbătorilor de iarnă

1. Până pe 7 ianuarie 2016, UPC oferă tuturor abonatilor la televiziune digitală vizionare liberă pentru până la 43 de canale tv suplimentare: AMC, Filmbox Premium, Food Network, MTV Live, Trace Urban HD, Nat Geo Wild HD si SD, Fine Living, CI, Da Vinci Learning si altele.

2. De asemenea, aproape toate canalele din Horizon Go ( cu exceptia HBO, HBO Comedy si Cinemax) sunt disponibile pentru abonati, indiferent de abonamentul tv, până pe 7 ianuarie 2016.

3. Pentru abonatii noi, la pretul de 79 lei/lunar, cu reducere 50% pentru primele 3 luni, UPC furnizeaza internet de 200 MB/s cu Wifi inclus, 111 canale ( includ 10 HD ) si Mediabox sau Card CI+, dar si Alo Nelimitat Fix. Oferta este valabilă până la 10 ianuarie 2016 și se adresează clienților noi cu o perioadă minimă contractuală de 2 ani. Se ofera de asemenea cadou special de Craciun, pe toata durata contractului, la alegere: Pachetul Cinema ( include extraoptiunile: HBO&HBO Comedy, FilmBox si Bollywood ) sau upgrade gratuit la net de 500 Mbps ( include noul modem CONNECT BOX ). Pot fi obtinute ambele beneficii, daca se plateste 10 lei /lunar.

4. UPC are in aceasta lună pentru clienții noi preturi reduse la pachetele suplimentare : Extra Fotbal - 3 lei/luna, MAXPAK - 14 lei/luna, MAXPAK & HBO GO - 20 lei/luna, HBO & HBO Comedy - 9 lei/luna, Bollywood - 3 lei/luna, Passion - 3 lei/luna, FilmBox - 6 lei/luna, Panonia - 3 lei/luna, Smart - 2 lei/luna ( upc.ro/oferta-craciun ).

Comenzile pot fi trimise doar online sau prin intermediul numărului de telefon 0311 001 001, prin care se pot afla mai multe informatii.

Notă: Mulțumim lui Kalman2007 pentru colaborarea la realizarea acestui articol.


8 comentarii despre subiectul „UPC Romania, oferte cu ocazia sărbătorilor de iarnă”:
Anonim

eu tot caut extraoptiuni si nu le gasesc pe site-ul upc vreau sa vad si eu pe site extraoptiunile de care se vorbesc aici, sa le cumpar!!! pe site nu exista asa ceva!

Anonim

Uite aici:

http://www.upc.ro/oferta-craciun/

Anonim

Sau daca esti deja abonat http://www.upc.ro/televiziune/canale-tv/pachete-suplimentare/

Anonim

aaa NU e la extra.. e la canale Tv pachete suplimentare

Anonim

gata s-a terminat a fost pentru 24 de ore probabil!! rugam un update la articol sau poate chiar o stire noua! conf upc.ro ora 19:05:
Extra fotbal 10 lei
Maxpak 20 lei
MAXPAK&HBO GO 30 lei
HBO&HBO Comedy 12 lei
Bollywood 5 lei
Passion 15 lei
FilmBox 10 lei
Panonia 5 lei
Smart 5 lei

Anonim

Citeste mai bine, sunt la fel, NU S-A SCHIMBAT NIMIC:

http://www.upc.ro/oferta-craciun/

Extra Fotbal - 3 lei/luna
MAXPAK - 14 lei/luna
MAXPAK & HBO GO - 20 lei/luna
HBO & HBO Comedy - 9 lei/luna
Bollywood - 3 lei/luna
Passion - 3 lei/luna
FilmBox - 6 lei/luna
Panonia - 3 lei/luna
Smart - 2 lei/luna

Anonim

Si am facut si printscreen:

http://oi67.tinypic.com/a2gd3p.jpg

Anonim

Sa va explic eu cum sta treaba. A fost valabila si pentru abonatii vechi, probabil ca nu au stiut exact oferta cei de la call center. Abonatii vechi care au prins oferta, norocul lor, au un mic premiu ca s-au grabit sa comande cand inca nu stiau exact cei de la Call Center oferta. Acum ramane doar pentru abonatii noi, asa cum scrie si la ei pe site si cum a scris inca de la inceput. Nu au anuntat pe site nicodata ca e valabila oferta cu reducerile si pentru abonatii vechi, dar am inteles pe forumul Softpedia ca a fost acceptata pentru unii abonati, dar nu pot sa confirm eu asta oficial, ca nu am cumparat extraoptiuni in perioada asta. Insa niciodata nu a fost precizat pe site la UPC ca este si pentru abonatii vechi oferta cu reduceri la extraoptiuni. Unii sunteti suparati ca nu ati prins momentul cand au fost dezinformati cei de la Call Center, asta e... Pe site era afisat corect.

Pentru abonatii vechi beneficiati in continuare de canalele gratuite, plus toate din Horizon Go.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile