miercuri, 30 decembrie 2015

Warner Bros va lansa 35 filme 4K pe discuri Blu-ray Ultra HD

Pentru a coincide cu lansarea pe piață a playerelor Blu-ray Ultra HD, la inceputul anului 2016, Warner Bros Home Entertainment va lansa 4 filme pe discuri Blu-ray Ultra HD in rezolutie 4K cu High Dynamic Range (HDR), oferind o experiență mai bună de vizionare pentru divertismentul de acasă.

Primele titluri disponibile vor fi "Mad Max: Fury Road", "San Andreas", "The Lego Movie" si "Pan". Până la sfarsitul anului 2016, compania va lansa pe discuri Blu-ray Ultra HD un total de 35 de titluri, printre care si "Man of Steel" sau "Pacific Rim". Sistemul de sunet Dolby Atmos va fi de asemenea inclus in unele discuri, pentru o experiență cu adevărat captivantă.

"Suntem încântați să luăm parte la acest salt tehnologic care va oferi publicului nostru cea mai bună experiență de vizionare pentru acasă, cu imagini foarte clare și cu un sunet captivant", a declarat Ron Sanders, președinte Warner Bros, Worldwide Home Entertainment Distribution.

"Tehnologia Ultra HD cu HDR este urmatorul pas și cel mai interesant in evolutia sistemelor de diverstiment pentru acasă, mai ales că anticipăm o creștere semnificativă a vânzarilor de televizoare 4K Ultra HD în următorii ani. Compania Warner Bros este pe deplin angajată in lansarea unei importante biblioteci de titluri Blu-ray Ultra HD, inclusiv filme foarte noi, dar si productii anterioare din catalogul nostru", a mai precizat președintele companiei.

Alte companii, cum ar fi Sony si 20th Century Fox, au anuntat anterior că lansează in anul 2016 diverse filme 4K pe discuri Blu-ray Ultra HD, fiind deja confirmate "The Amazing Spider-Man 2", "Salt", "Hancock", "Chappie", "Pineapple Express", "The Smurfs 2", "Exodus: Gods and Kings", "Kingsman: The Secret Service", "Fantastic Four", "X-Men: Days of Future Past", "Life of Pi", "The Maze Runner" si "Wild".


6 comentarii despre subiectul „Warner Bros va lansa 35 filme 4K pe discuri Blu-ray Ultra HD”:
Anonim

Cand se lanseaza mai exact discurile 4 k ?

Anonim

La inceputul anului 2016, asta inseamna probabil candva in primul trimestru.

Anonim

Pineapple Express...pai inseamna ca inca de pe atunci filmau la rezolutie 4k,pentru ca este greu de crezut sa reconstruiască un film cu sursa raw 1080p.

cosmin87

Majoritatea filmelor pentru cinema, mai ales cele mai vechi, sunt filmate pe peliculă, care practic nu are rezolutie digitala, pot sa fie convertite chiar in rezolutie 4K fara sa se vada pixelație digitala. Desigur, majoritatea filmelor de cinema mai recente, din era digitala, au efectele speciale si post procesarea in general in 2K, iar aici apare o problema. Mai este problema cu frame rate-ul, care nu este de 60 frame pe secunda. Deci pe pelicula practic nu exista rezolutie digitala, problema e la ce rezolutie au fost post procesate digital respectivele filme de cinema.

Anonim

Ms. Cosmin87

Kalman2007

Lista cu filmele ce o sa apara in curand:

http://www.blu-ray.com/movies/search.php?action=search&videoresolutionid=2683&sortby=releasetimestamp

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile