miercuri, 20 ianuarie 2016

Record INTEL: O spectaculoasă desfășurare de drone, într-un spectacol fascinant ( video )

O desfasurare spectaculosă de drone, care a implicat 100 mici aparate de zbor lansate spre cer, a obtinut recordul mondial pentru cel mai mare sincron de aparate de zbor fără pilot (UAV).

Controlate de la sol de catre un echipaj al Intel Corporation din SUA, prin interfața unor computere si cu ajutorul unui software al companiei mentionate, dronele au luminat cerul in multiple culori, sincronizandu-se cu Simfonia a V-a de Beethoven, ce a fost interpretata de o orchestră.

Evenimentul "Drone 100" a avut loc la Flugplatz Hohenlohe, din Tornesch, Germania, în luna noiembrie 2015, iar filmul uimitoarei reprezentații a fost prezentat la deschiderea CES din acest an, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Cartea Recordurilor a verificat înregistrarea și a confirmat recordul companiei de tehnologie.

Recordul a fost stabilit în colaborare cu Ars Electronica Futurelab, depasind limitele industriei micilor aparate de zbor și demonstrand o noua utilizare a dronelor.


Un comentariu despre subiectul „Record INTEL: O spectaculoasă desfășurare de drone, într-un spectacol fascinant ( video )”:
Anonim

Cine a trecut pe acolo si nu stia ce se intampla a crezut ca sunt OZNuri

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile