duminică, 7 februarie 2016

București Tv HD, la iNES ?

Televiziunea regională BUCUREŞTI TV HD a fost inclusă în grila iNES, conform informatiilor afisate pe websiteul operatorului. Nu este specificat dacă sunt teste sau există programe transmise.

Licenta audiovizuala este deținută de către societatea comercială Prontos Serv SRL, ce are ca asociati, incepand cu ianuarie 2013, pe Megelea Laurenţiu ( asociat principal cu 90% ) si Zamfir Ioana ( 5%). Anterior asociati erau Mihai Maria ( 95% ) si Cosmineanu Octavian Iulian ( 5% ).

Megelea Laurenţiu deţine 50% din părţile sociale ale SC MIXMONTAN SRL din Prahova, titulară a licenţelor audiovizuale pentru postul de radio Best FM din Câmpina, Travel Mix ( licenţă tv cablu in Sinaia si tv satelit ) si Valea Prahovei TV (VP-TV), cu licenţă tv cablu în Sinaia.  In anul 2015, SC MIXMONTAN SRL a inregistrat la OSIM marca pentru televiziunea regionala "BUCURESTI TV HD".

Prontos Serv SRL mai detine si licentele pentru posturile de radio Best FM Ploieşti si Best FM Sinaia ( până in 2013 denumite Radio K FM ).

Televiziunea București Tv are sediul in Casa Presei Libere, Bucuresti.


2 comentarii despre subiectul „București Tv HD, la iNES ?”:
Vali

Pe Google nu gasesc nimic legat de acest post.nuvau site..nu au nimic

Anonim

Daca nu ai gasit tu, nu inseamna ca Bucuresti Tv nu are site. Uite siteul:

http://bucurestitv.net/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile