miercuri, 10 februarie 2016

HBO 2 se lansează în România, HBO Comedy se transformă în HBO 3

Discutam acum două săptămâni despre zvonul transformării HBO Comedy în HBO 3 in Europa Centrala si de Est. O noua știre confirmă informația si aduce în plus o veste bună: HBO 2 se va lansa în România.

Portalul media broadbandtvnews.com anunță că HBO va relansa canalele sale liniare și că va transforma HBO Comedy în HBO 3, în Europa Centrală și de Est, in data de 21 martie 2016.

Canalul HBO principal va emite in continuare 24 de ore pe zi, inclusiv serialele originale HBO, difuzate în același timp cu HBO din SUA

Televiziunea HBO 2 va avea program de 24 de ore si va difuza in cursul zilei productii destinate familiei, comedii si filme pentru copii. Seara si noaptea va difuza drame, comedii, thrillere, precum si filme de actione si horror, conform Digital Tv.

Televiziunea HBO 3 va inlocui HBO Comedy si va oferi telespectatorilor sezoane complete si recente, inclusiv ale unor productii cult ale HBO SUA, precum și seriale locale HBO Europa, timp de 24 de ore pe zi. Digital Tv completeaza informatia, precizand că HBO 3 va difuza si documentare.

HBO2 va fi disponibil în România, Bulgaria și teritoriile adriatice, unde telespectatorii vor avea pentru prima dată posibilitatea de a receptiona toate cele trei canale.

Astfel, programele HBO se vor receptiona în Europa Centrala si de Est intr-un total de 14 de țări: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia & Herțegovina, Kosovo, Muntenegru și Macedonia.

Abonații din afara Europei Centrale si de Est, cum ar fi HBO din țările nordice și HBO Olanda, nu vor fi afectati de aceste schimbări.


18 comentarii despre subiectul „HBO 2 se lansează în România, HBO Comedy se transformă în HBO 3”:
Anonim

pana la urma ce denumire va avea hbo comedy in ro? hbo 2 sau 3 ?

Anonim

@anonim : HBO Comedy va fi HBO 3, fiind necesara introducerea postului HBO 2 de catre toti operatorii de cablu.

Anonim

HBO au canale bune de filme, probabil printre cele mai bune subtitrate in romaneste pentru cinefili. Eu nu prea ma uit mai mult de un film sau doua pe saptamana la HBO, iar la altii nu vizionez aproape deloc la filme, cu exceptia Digi Film si cateodata TVR. Nu imi place cand filmul e intrerupt de publicitate, in acel moment schimb canalul si nu mai revin la film. De aceea e bine cu mai multe canale HBO, ca nu intrerupt filmul cu publcitate. Deci din punctul meu de vedere, e bine ca vor fi si la noi aceste canale de filme HBO2 si HBO3.

Anonim

Deci HBO 3 va fi ca un canal mai mult de seriale si cu mai putine filme

Anonim

Cred ca vor da si filme pe HBO 3, dar vedem, nu se stie, se stie doar ca va fi cu seriale mai mult.

Anonim

Ma bucur ca dupa multi ani HBO2 se lanseaza ,si la noi in Romania.Cum am mai spus stiam de ani de zile de existenta pstului HBO2 in mai multe tari ,tocmai de aceea era absurd sa nu lanseze si la noi si ,sa schimbe denumirea postului HBO COMEDY in HBO3.Ramane de vazut cat timp trebuie pentru operatorii de cablu si satelit pentru introducerea postului Hbo2.

Anonim

Veste foarte buna,dar speram sa fie in format HD!

Anonim

Pai daca HBO Comedy HD va fi HBO 3, cred ca HBO 3 va fi HD.

Anonim

Si...data de lansare la HBO2 o sa fie cand? tot pe 21 martie?

Anonim

Da, tot 21 martie 2016.

Daniel Nicolae

Inca un canal de filme nu strica nimanui, mai ales ca vorbim de calitatea HBO.

Anonim

Oare o sa fie afectat si pretul abonamentului la maxpak?

Anonim

Pentru început trebuie să adauge in pachetul HBO Max Pack după aceea rămâne de văzut dacă vor face sau nu scumpiri.

Goos

Si cu Cinemax ce se intampla ?
Va fi afectat de aceste modificari ?

Anonim

Schimbarile nu se aplica la Cinemax, ramane asa cum e.

Anonim

HBO2 a aparut pe satelit Thor1w pe 11938H28000 , pista audio in ROMANA si subtitrare in ROMANA .

Anonim

La U.P.C. situația este următoarea: poziția 169 - Motorvision HD, poziția 157-HBO 2 HD și poziția 158- HBO 3 HD [quote name='Kalman2007' timestamp='1458521683' post='18956606'] 131 - HBO SD 132 - HBO 2 SD 133 - HBO 3 SD 134 - Cinemax SD 135 - Cinemax 2 SD 156 - Cinemax HD 157 - HBO 2 HD - deci l-au mutat de pe 155 158 - HBO 3 HD Acum merg toate. [/quote] Cu toată stima, megafanro

Anonim

La Upc in lista de programe HBO3 cum apare varianta standard HBO3 sau unul din cele doua variante:HBO3 RO,sau HBO3 HU.Pe postul principal apare limba maghiara la pista audio ,fara subtitrare?La HBO3 cum are pistele audio si subtitrarea?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile