marți, 2 februarie 2016

Serialul Texas Rising la FilmBox Premium, din 4 februarie 2016

Serialul Texas Rising – o producție 2015 – care povestește luptele pentru independența Texasului și vorbește despre apariția celebrilor Texas Rangers va avea premiera la FilmBox Premium, joi 4 februarie 2016, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit. Serialul a obținut două nominalizări la premiile Emmy anul trecut.

În rolul generalului Sam Houston, supranumit și tatăl Texasului, îl veți revedea pe Bill Paxton (Aliens, Apollo 13, Titanic, Hatfield & McCoys), iar alegerea lui nu este întâmplătoare, actorul fiind chiar rudă de sânge cu Sam Houston. „M-am născut ca să joc rolul ăsta”, declara Paxton într-un interviu anul trecut.

Din distribuție face parte și Olivier Martinez, cunoscut pentru interpretarea sa din filmele „Infidela” sau „S.W.A.T.” Actorul joacă rolul lui Santa Anna, dictatorul tiran al poporului mexican, cunoscut ca „Napoleon al Vestului”. Despre rolul său în Texas Rising, Olivier Martinez spune că „Francez fiind, cu rădăcini spaniole, am crescut admirând westernurile americane. Nu mă așteptam ca vreodată să pot juca într-unul.”

Cât despre primul Texas Ranger din istorie, apare și el, în persoana lui Deaf Smith, interpretat de Jeffrey Dean Morgan (Anatomia lui Grey, P.S: I love you). Actorul a fost nevoit să slăbească mai bine de 20 de kg pentru acest rol, el supraviețuind cu o singura conservă de ton pe zi timp de 6 luni (nu încercați așa ceva acasă!). Dean Morgan a spus într-o declarație pentru revista Variety din SUA că „Texas Rising că este cea mai interesantă experiență pe care a trăit-o vreodată”.

Ca personaj secundar, dar extrem de complex, îl vedem și pe Lorca, interpretat de un alt nume greu de la Hollywood, Ray Liotta. Liotta spune că în timpul filmărilor și-a descoperit un nou hobby: călăria. Actorul a declarat pentru L.A. Times că serialul Texas Rising reprezintă „un punct culminant în cariera sa”.

Texas Rising/Cavalerii Texasului: Nașterea începe pe 4 februarie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium. Mini seria are 10 episoade și va rula în fiecare joi seară.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul Texas Rising la FilmBox Premium, din 4 februarie 2016”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile