marți, 15 martie 2016

Formula 1 la Digisport și Dolce Sport, pentru următoarele două sezoane

RCS-RDS a anunțat ca incepand din data de 18 martie, sezonul 2016 al competitiei de Formula 1 va fi difuzat pe canalele Digi Sport, pe digisport.ro, precum si prin aplicaţia Digi Online. Compania a mai precizat ca pentru urmatoarele doua sezoane vor fi difuzate nu doar cursele, ci si antrenamentele și analizele din fiecare etapă. In acest sezon vor fi 21 curse, care se vor desfasura pana pe 27 noiembrie 2016, cand va avea loc la Abi Dhabi ultima cursă.

In aceasta saptamana, televiziunea Digi Sport 1 va difuza in direct antrenamentele libere de vineri dimineața, de la ora 03:30, apoi in urmatoarea zi calificarile. Duminica, pe circuitul de la Melbourne incepe prima cursa din noul sezon, cu Marele Premiu al Australiei. Comentatori vor fi Antal Putinică și Florin Ion. Digi Sport a mai precizat că va transmite și alte competiții din lumea sporturilor cu motor: GP2, GP3 și Supercupa Porsche, precum si Mondialul de Motociclism viteză.

De asemenea, si Telekom a anunta ca Formula 1 va putea fi urmărită din 18 martie prin Dolce Sport, toate cele 21 curse, inclusiv sesiunile de calificări şi multe alte evenimente, Dolce Sport achizitonand drepturile de difuzare tot pentru următorii 2 ani.

“Regina sporturilor cu motor va fi însoţită în grilă de UEFA EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1, NBA, NFL, Turneul celor 6 Naţiuni, toate meciurile importante ale rugby-ului românesc, handbal din Liga Campionilor masculin si feminin, tenis din Fed Cup, Davis Cup şi din mari turnee WTA şi ATP”, a precizat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

Dolce Sport difuzeaza de asemenea si Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), aflat la al patrulea sezon consecutiv în exclusivitate printre programele televiziunii, dar si GP 2, GP 3, Porsche Supercup sau Campionatul Naţional de Raliuri.


7 comentarii despre subiectul „Formula 1 la Digisport și Dolce Sport, pentru următoarele două sezoane”:
Anonim

Pacat ca pentru Liga Campionilor si Europa League nu sau inteles impreuna,da oricum e bine si asa ca au cumparat formula1.

Unknown

Din septembrie 2016, se poate vedea Liga Campionilor si Europa League si la Digisport

Anonim

Astea sunt doar vise si zvonuri ca fii si pe Digisport liga campionilor si Europa league.

tarcan92

nu ca dolce are exclusiviate si protv are pachetul free pana in 2018 cum are si digi sport campionatul frantei,italiei tot pana in 2018

Unknown

in sfarsit...m-am saturat de stream-uri de proasta calitate si reclame in timpul cursei! bravo Digi!!!

Anonim

Pachetul protv "free"? Plateste pentru acel "free". Si poate si-au dat seama si cei de la Telekom ca nu castiga cleinti (multi) cu exclusivitate la competitii scumpe ca Formula 1, Champions League, Europa League si mai bine sa imparata cu Digi. Deja au inceput cumpararea in comun si foarte bine fac, La Liga, Cupa Romaniei, Formula 1.. La mai multe ;).

Anonim

63Jax - digi baga si ei reclame, au avut 2 reprize de reclame la cursa din australia... dezamagitor tinand cont ca la alte curse gen moto nu baga reclame deloc...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile