luni, 21 martie 2016

HBO 2 și HBO 3 în grilele operatorilor din România

Dupa cum am anunțat anterior, astazi s-a lansat in Romania televiziunea HBO 2, iar HBO Comedy a devenit HBO 3. In continuare încercăm sa prezentam situatia introducerii acestor canale in grila diversilor furnizori de televiziune din Romania, desigur si cu ajutorul confirmarilor dvs.


FOCUS SAT: Televiziunile HBO 3 ( fostul canal HBO Comedy ) si HBO 2 au intrat in grila Focus Sat. Cele doua televiziuni sunt in versiune SD in grila acestui operator. Frecventa de receptie pentru HBO 2 este 11938, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK ( fiind versiunea deja existentă HBO 2 Central Europe ).

UPC ROMÂNIA: De asemenea, televiziunile HBO2 ( SD si HD ) si HBO 3 ( SD si HD ) au intrat in grila de televiziune digitala prin cablu a UPC.

TELEKOM ROMÂNIA: In grila de televiziune digitala a Telekom Romania au intrat HBO2 ( SD si HD ) si HBO 3 ( SD si HD ). In grila de satelit ( fostul Dolce TV ) există versiunile SD ale HBO 2 si HBO 3.


NEXT-GEN ( Telekom ): HBO 2 ( SD si HD ) si HBO 3 ( SD si HD ) au fost introduse in grila NextGen.

AKTA: HBO 2 si HBO 3 au fost introduse in grila AKTA, conform unei imagini publicata de operator pe pagina sa de Facebook. Nu avem deocamdata confirmari de receptie de la cititori.

INES: Conform operatorului INES, "din martie, oferta HBO Romania este completata de doua posturi noi: HBO2 si HBO3, ambele disponibile in format SD si HD."

CANAL S: Si furnizorul de servicii tv cu plată "Canal S" a anuntat ca a introdus HBO 2 si HBO 3, conform grilei de canale din oferta operatorului. Conform unui abonat al Canal S, au fost introduse televiziunile HBO 2 ( SD si HD ) si HBO 3 ( SD si HD ).

RCS-RDS: La RCS RDS, HBO 3 a inlocuit HBO Comedy, atat in serviciul DTH ( Digi Tv Satelit ), cat si in grila de televiziune digitala prin cablu ( cu subtitrare in română ).

De asemenea, prin satelit Digi Tv si cablu tv digital a fost introdusa si televiziunea HBO 2 SD ( de exemplu in Bucuresti este pe frecventa 346 MHz pentru cablu digital ).


57 de comentarii despre subiectul „HBO 2 și HBO 3 în grilele operatorilor din România”:
Emil Raevschi

Buna ziua. La RDS la serviciuL DIGI TV SATELIT, a fost introdusa versiunea HBO 3 HU in locul HBO 3 , care este la RDS DIGITAL, cum ambele variante SD si HD - ma refer la RDS DIGITal .

Anonim

Emil, este HBO 3 HD la satelit sau la cablu digital RCS ? Ca nu inteleg exact.

Anonim

in braila rcs rds nu a introdus hbo2.

F.G.

:) pai nu scrie niciunde ca a fost introdus HBO 2 la Rcs, cum ai dedus tu ca ar fi fost introdus in alte orase la Rcs ?

Emil Raevschi

HBO 3 HD si HBO 3 SD sunt numai in reteaua RDS digital nu pe satelit, pe satelit doar HBO 3 HU in loc de HBO 3 RO

Anonim

la rds hunedoara este hbo1 si hbo3 dar hbo2 pauza sau nu vor cei de la rds sal introduca si pe el sau fac ca tnt ca nu vor sal bage 24 de ore separat de desene animate

Anonim

La Telekom Tv Satelit este si HBO2 si HBO 3 doar standard nu si HD eu am pachetul maxim de canale si HBO3 îmi este blocat si HBO2 si HBO 3 nu le am HD.

Anonim

La Orange Tv Dth cind se introduc HBO HD HBO2 HD si HBO3 HD.

Anonim

Astept hbo 2 si hbo 2 hd in grila rcs Bucuresti digital

Anonim

La Orange nu au deocamdata niciun canal HBO.
La Digi Satelit este HBO 2 cu subtitrare in română? Ca atunci nu ma conteaza ce versiune e, important e ca este. poate e versiunea europeana si la Digi Satelit.

Emil Raevschi

La Digi Satelit HBO 3 HU nu e cu subtitrare, din meniul decodorului cand dai sa alegi subtitrarea doar CZE si HUN apare, audio e in engleza.

F.G.

Asteapta mult si bine hbo 2 si hbo 2 hd in grila rcs Bucuresti digital, ca deocamdata nu a anuntat nimeni ca va fi la rcs. poate va fi, poate nu va fi hbo2 la rcs, ideea e ca acum nu e si nici nu au anuntat ca va fi. Sa nu confundam sperantele si dorintele cu realitatea.

Anonim

Terminati-va cu HBO 2 la Digi! Probabil o sa intre cand o sa se mareasca si abonamentul pentru ca este cel mai ieftin (HBO, HBO 3, Cinemax) + acces la HBO GO (la 14 lei) si acela este pretul normal, nu ca la Telekom sau UPC. Nu moare nimeni fara HBO 2. ;) Daca nu va convine existe alternative, dar e o problema, costa pre mult.

Anonim

Sper sa introduca si hbo hu in grila rds Digital Bucuresti si hbo hu hd

Unknown

Si la Akta Este HBO2 & HBO3 / Scrie pe site

Unknown

LA orange cred ca nu o sa fie Niciodata canalele HBO Nici Orange Franta nu e

emil raevschi

Anonim la rds hunedoara este hbo1 si hbo3 dar hbo2 pauza sau nu vor cei de la rds sal introduca si pe el

Anonim

Ionut Pistol, una e ce scrie pe site, alta e daca ai verificat tu sa vezi daca sunt cele doua canale acum si la Akta. Ai verificat ?

Anonim

La Telekom ai HBO 3 doar daca iei pachetul cu Cinemax, alfel pauza!

HD Satelit România

Pe cablu digital la RCS-RDS a aparut o pozitie intitulata HBO 2 ( nu are deocamdata semnal ).

Anonim

Am vorbit la RCS&RDS relatii cu clientii si mi-au spus ca se lucreaza de aceea apare HBO3 HU pe DigiTV Satelit o sa intre in zilele urmatoare si HBO2 asa mi-au promis.

Emil Raevschi

HBO 3 RO a aparut deja pe DIGI TV SATELIT in locul HBO 3 HU, iar HBO 2 deja este introdus pe DIGI TV SATELIT, numai ca dureaza ceva pana se va putea receptiona. EU m transmis celor de la DIGI TV SATELIT problema ca aprea HBO 3 HU in lco de HBO3 RO

Alexyss

HBO2 si HBO3 intrat la mine,HBO2 fara sunet momentan si doar in SD, HBO3 sunet ,subtitrare si HD pe RDS

Anonim

HBO 3 RO este in LOCUL LUI MTV ROMANIA !Am dat acum si am vazut :)) Anunt daca o sa vad si HBO 2 !

macho

la digi satelit a aparut hbo3 cu subtitrare si sunet romana in locul mtv romania frecv 12687 h sr 27500

Unknown

la Next Gen au intrat posturile noi...

Unknown

A fost introdus la Rcs Rds și Hbo 2

Emil Raevschi

hbo 2 Se receptioneaza si in grila RCS-RDS DIGITAL CU TUNER DVB-C . Se vede bine, e versiunea SD, pe decodoarele HD de cablu de la RDS inca nu se receptioneaza. Nu se aude sonorul insa deloc nici subtitrareA NU APARE.

Anonim

Poate cinve sa spuna si frecventa de la HBO3 de pe digi si foccus.

Unknown

HBO 2 SD este în grila rcs-rds.

Anonim

Cred ca pe satelit unde era inainte HBO Comedy... incearca pe frecventa 11900 Orizontala DVB-S QPSK SR 28000 FEC 5/6

Anonim

Acum HBO2 în SD și cu sunet dar fără titrare pe cablu digital RDS

Anonim

HBO2 a fost introdus la rds rcs, dar e fara subtitrare deocamdata.

Emil Raevschi

are si subtitrare HBO 2 in reteU rds DIGITAL ACUM e numai SD momentan, pe DIGI SATELIT e cu sunt in maghiara fara subtitrare

Anonim

hbo 2 momentan nu il gasesc.a intrat in toata tara sau in anumite orase.

SUNRISE

Verificat în Brașov funcționează HBO 2 în format SD.
Să sperăm ca va fi și HD .

Anonim

Pe DIGI SATELIT au intrat HBO2 si HBO 3,amandoua cu subtitrare si cu limba engleza.Bineinteles ca este si HBO Romania asa cum a fost si pana acum

Anonim

Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă si opțiunea de a selecta dublaj în limba maghiară.

Anonim

a aparut si 2 si 3 dar e cu plata

Anonim

Parca asa a fost dat anuntul oficial ca HBO3 va fi un post standard cum a fost HBO Comedy inainte cu program asemanator in toate tarile Europene.Atunci cum de la Digi de exemplu sunt doua HBO3-uri? HBO3 RO pentru noi ,fara pista audio in limba maghiara,si varianta HBO3 HU care are audio in limba maghiara,engleza si care este retransmis doar vecinilor nostri.Vad ca pe postul principal a fost adaugat limba maghiara la pista audio,dar nu exista optiunea de a alege oprirea subtitrarii.

Anonim

buna. programul hbo 2 sd la rds in Timisoara este transmis codat pe frecventa 466000 frecventa simbol 6901 modulatie 64 QAM . vrem si varianta HD, ...asteptam si alte programe tv inclusiv cinemax 2 sd si hd ! o zi placuta va doresc

Anonim

buna dimineata la rds hunedoara sunt toate trei canale hbo hbo1 hbo2 este bagat de la ora19.00 si hbo3 avem filme acuma

Anonim

Merg si in Dolj si HBO2 si HBO 3.

Anonim

Inca un program de filme e binevenit. Eu nu prea ma uit la HBO prea des, maxim 10-20 filme pe an, totusi sunt canale de top.
Daca as fi avut un canal de acest tip acum 30 de ani in Romania, consideram ca ma uitam la maratonul filmelor si nu ma mai dezlipeam de tv 2 zile !

Cu cat mai multe canale de filme, cu atat mai multe posibilitati de alegere. Sunt tari care au zeci de canale de filme, unele chiar tematice, cum ar fi in Anglia, Italia, Germania, Spania si altele. Efectiv ai de unde alege ceva care sa iti placa. Asa si in Romania, inca un canal de filme e foarte bun, sper ca in anii urmatori sa fie si mai multe canale HBO.

Confirm si eu la UPC prezenta acestor canale.

nick

Pe Digi Tv satelit, HBO3 e unde era inainte MTV Romania, pe frecventa 12687, polarizare orizonatala, SR 27500 FEC 3/4 DVB-S QPSK.
La Focus Sat, HBO 3 este pe frecventa 11900, polarizare orizonala SR 28000 FEC 5/6 DVB-S QPSK - scrie ca e HBO 3 HU, dar e in engleza cu subtitrare in romana.

Anonim

In Galati a intrat de ieri HBO 2 SD si HBO 3 SD si HD pe RCS-RDS.

Unknown

buna. programul hbo 2 sd la rds in Pitesti este transmis codat pe frecventa 306000 frecventa simbol 6900 modulatie 64 QAM

Anonim

HBO2 sd la RDS in Tg.Mures.

Unknown

In Arad HBO 2 se transmite pe cablu digital pe frecventa 466000, 64 QAM , HBO COMEDY transformandu-se in HBO 3 ramanand pe frecventa initiala , la fel si HBO . HBO si HBO 3 sunt transmise SD si HD , HBO 2 doar SD .

Unknown

Si la Baia Mare HBO 2 a intrat in grila Digi Cablu, format digital, cu tuner DVB-C, varianta SD. Oare nu se preconizeaza sa emita si HBO 2 in format HD?

Anonim

La NextGen:
Canal 095 : HBO
Canal 096 : HBO2
Canal 097 : HBO 3
Canal 098 : Cinemax
Canal 099: Cinemax 2
Canal 201 : HBO HD
Canal 202 : HBO 2 HD
Canal 203: HBO 3 HD
Canal 204 : Cinemax HD
Canal 205 : Cinemax 2 HD

macho

Focus sat ;HBO2 frecv, 11938 H 28000 subtitrare romana, HBO3 frecv 11900 H 28000 varianta HU cu subtitrare romana la selectie insa indisponibila
Digi satelit ;HBO2 frecv, 12563 h 27500 subtitrare romana, HBO3 frecv, 12687 H 27500 subtitrare romana.
Se pare ca pana la aceasta ora Focus sat nu are HBO3 varianta Romania

Anonim

Focus Sat va face simulcrypt cu Digi Tv Romania.

Anonim

Deja face, HBO 3 RO se deschide cu cartela Focus Sat!

Anonim

Si HBO3 HU nu se mai deschide cu cartela Focus Sat!

Anonim

In Turnu Severin HBO2 este pe frecventa 402000

Anonim

Salut. Aveti idee care este frecventa pentru HBO 2 digital la RCS RDS Bucuresti ? As vrea sa-l adaug manual. Multumesc,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile