marți, 22 martie 2016

Motorvision HD la UPC România

UPC Romania a introdus in grilă televiziunea Motorvision HD. Acest canal este transmis in High Definition pe pozitia 169. Poate sa fie receptionat de catre clientii UPC care sunt abonati la pachetul Extra Fotbal. La UPC, Motorvision HD are coloana sonora selectabila in limba engleza si limba franceză, deci pare versiunea pentru România, Slovenia, Grecia, Franța, Cipru, Bulgaria si Portugalia.

Motorvision TV, televiziunea premium germană dedicată fanilor motoarelor, a fost lansata in anul 2009 si ajuns prima data in Romania prin intermediul DTH-ul Orange Tv, in anul 2013. Diversele versiuni ale televiziunii oferă noutati despre masini, life-style si sporturi cu motor si sunt receptionate în 24 de țări din intreaga lume.

Televiziunea este operata de German Car TV Programm GmbH cu sediul in Munchen, care aparține de grupul MOTORVISION, unul dintre cei mai importanți producători de conținut despre lumea automobilelor, avand o arhivă video din ce în ce mai extinsă, cu peste 25.000 de ore de materiale digitale dedicate unei game largi de subiecte din lumea automobilismului. Grupul media are in portofoliu producție de televiziune, canale de televiziune (difuzate în limba germană, engleză și franceză), o revista digitala, o platforma online, precum și servicii de distribuție canale tv.


Niciun comentariu despre subiectul „ Motorvision HD la UPC România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile