vineri, 18 martie 2016

HBO 2 și HBO 3 la Telekom România și NextGen, din 21 martie 2016

Conform colegilor de hobby de pe Forumul Softpedia ( mai precis acest topic, care ne-a fost recomandat de către _-KALMAN-_ ), Telekom va include in grilă televiziunile HBO 2 si HBO 3, începând din data de 21 martie 2016.

Abonatii Telekom, in functie de tipul de servicii contractate, au primit doua versiuni de newsletter, in care sunt informati atât despre incetarea emisiei HBO Comedy la data mentionată, cat si despre decizia Telekom Romania de a inlocui aceasta televiziune cu noul canal HBO 2, atat in pachetul suplimentar HBO, cat si pentru pentru clienții Maxpak si Maxpak + HBO GO.

Clientii Maxpak si Maxpak + HBO GO vor avea suplimentar in grila si televiziunea HBO 3.

Noile pozitii in grilele Telekom România vor fi urmatoarele :

HBO - pozitia 215

HBO 2 - pozitia 217

HBO 3 - pozitia 219

HBO HD - pozitia 216

HBO 2 HD - pozitia 218 ( doar prin tv prin protocol IP si DVB-C )

HBO 3 HD - pozitia 220 ( doar tv prin protocol IP si DVB-C )

Cinemax - pozitia 221

Cinemax HD - pozitia 222 ( doar tv prin protocol IP si DVB-C )

Cinemax 2 - pozitia 223

Cinemax 2 HD - pozitia 224 ( doar tv prin protocol IP si DVB-C )


UPDATE 20 martie 2013: Nextgen a anuntat de asemenea introducerea acestor posturi in grila. "Din aceasta luna, introducem HBO 2 HD si HBO 3 HD. Astfel, extraoptiunea MAXPAK devine cea mai completa extraoptiune dedicata pasionatilor de film in format High Definition. Alaturi de HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2 si Cinemax 2 HD, cele doua televiziuni completează oferta cu cele mai bune si noi filme, seriale, productii originale HBO si concerte disponibile la NextGen. Posturile in fomat High Definition din extraoptiunea MAXPAK pot fi receptionate impreuna cu extraoptiunea HD activă. Pentru receptionarea acestor canale, recomandăm abonatilor care au active extraoptiunile MAXPAK si HD sa rescaneze grila tv", precizează NextGen Communications, care face parte din grupul Deutsche Telekom, fiind detinuta 100% de Telekom. NextGen detine o retea nationala in peste 30 orase din România si in peste 200 de alte localitati rurale.


6 comentarii despre subiectul „HBO 2 și HBO 3 la Telekom România și NextGen, din 21 martie 2016”:
Anonim

poate vor lasa la liber hbo2 si hbo3 cateva zile... Pretul abonamentului se schimba?

Anonim

mai mult ca sigur o sa se mareasca si abonamentul, nimic pe lume nu este gratuit, iar un canal in plus costa niste bani..chiar daca in prima faza s-ar putea sa nu se ceara bani pe el situatia se va rezolva in maxim 2 luni

Anonim

Anonimul de mai sus HBO 1 este de fapt HBO Romania iar HBO3 este de fapt HBO Comedy posturi care sunt in pachetul HBO.Singura noutate ar fi introducerea postului HBO2.

Anonim

HBO3 va fi lasat la liber doua zile pe 26 si 27 martie sursa este suplimentul aparut cu TVMania din data de 21 martie

HD Satelit România

Pentru detalii, intrebari si confirmari despre introducerea HBO 2 si HBO 3 la diversi furnizori de servicii tv cu plata din Romania ( RCS , UPC, Focus Sat etc ) va invitam sa acecsati urmatorul subiect de discutii dedicat: CLICK AICI PENTRU DISCUTII DESPRE INTRODUCEREA HBO 2 si HBO 3 in grilele operatorilor tv din Romania.

Anonim

a fost eliminat Mooz Hits

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile