joi, 24 martie 2016

HBO 3 - Vizionare gratuită în weekendul 26-27 martie 2016

HBO Romania a anuntat pe pagina oficiala de Facebook că oferă vizionare gratuita pe 26 și 27 martie 2016. Nu a fost precizat care furnizori de servicii tv cu plata ( satelit, cablu tv etc ) se vor alinia acestei oferte, dar probabil operatorii care au in grila acest canal vor distribui gratuit HBO 3 in acest weekend si catre toti cei abonati la pachetul digital de baza sau superior.

De mentionat că vizonare gratuita nu inseamna neaparat transmisie necriptata, de aceea este posibil ca prin satelit HBO 3 sa fie disponibil pentru abonatii la pachetul de baza sau superior, dar criptat pentru telespectatorii care nu au contractat niciun abonament ( deci probabil nu va fi FTA prin satelit).

HBO a mai oferit vizionare gratuita si in trecut. De exemplu, canalul principal a fost accesibil gratuit timp de 3 zile ( 23 - 25 ianuarie 2015 ) si pentru cei care nu au fost abonati la pachetele ce includ aceasta televiziune, ci doar la pachetele de baza sau altele superioare de la diversi operatori ( exemplificativ, la UPC Romania, Telekom sau RCS-RDS ).


9 comentarii despre subiectul „HBO 3 - Vizionare gratuită în weekendul 26-27 martie 2016”:
Anonim

La Focus Sat Romania s-a anuntat deja ca pe weekend va fi la liber acest canal !

Anonim

Si la Telekom o sa fie HBO2 si HBO3

Unknown

hbo 2 a intrat si la rds varianta sd

Unknown

Va fi gratuit la vizionare şi la DIGI.

Anonim

Va fi la rds Bucuresti Digital hbo hd hbo 2 sau decat hbo3

cosmin87

Anonim, deja sunt in grila de cablu digital din Bucuresti televiziunile HBO HD si HBO 2.

Johnnel_GL

In Galati, prin cablu digital, este chiar necriptat.

Anonim

La RDS este vizionare gratuita doar la HBO 3, nu si la celelalte 2 canale. A fost anuntat si mai sus, doar HBO 3 este gratuit la vizionarea, atat in sd cat si in hd.

Anonim

La fel e si la ceilalti, doar HBO 3 e cu vizionare gratuita, nu a anuntat nimeni ca vor fi cu vizionare la liber la altii si celelalte canale si nici nu sunt la liber, ci doar HBO 3, asa cum a anuntat si HBO.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile