marți, 22 martie 2016

RCS RDS: 30 Gbytes lunar de internet mobil 4G la viteză superioară în rețeaua Digi Mobil, prelungire acord roaming național cu încă un an, roaming de date mobile contra cost din aprilie

RCS RDS a lansat pentru clientii noi si existenti ( persoane fizice cu abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 si Optim 2, 3, 5 si Nelimitat) o noua oferta: intre 1 aprilie - 31 decembrie 2016 este disponibil lunar la viteza superioara in reteaua 4G a Digi Mobil un trafic de date mobile de până la 30 GB de internet mobil, fara costuri suplimentare ( traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil este nelimitat pentru orice categorie de abonament, insa doar primii 30 GB sunt disponibili la viteza superioara). Este necesar un echipament compatibil in reteaua 4G Digi Mobil (frecventa 2600 MHz TDD, banda 38). De asemenea, in functie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de trafic de date mobile intre 3 GB si 5 GB in reteaua 3G.

RCS-RDS a mai anuntat că a prelungit acordul de roaming national pana pe 31 martie 2017 ( atat pentru serviciile de voce, cat si pentru date mobile), pentru ca utilizatorii Digi Mobil sa poată comunica in zonele fara rețea Digi Mobil. In zonele in care va fi extinsa rețeaua, roamingul national sa fie eliminat treptat. Roamingul national de voce va fi oferit gratuit clientilor Digi Mobil, insa roamingul de date mobile va fi contra cost începând din 1 aprilie 2016.

Din 1 aprilie 2016 se lanseaza si două opţiuni pentru trafic de date în roaming naţional. Aceste optiuni se activeaza la cerere de catre persoane fizice şi juridice care au contractat servicii de telefonie mobilă ce includ internet mobil. Prima optiune este de 100 MB în roaming national si costa 1,7 euro (TVA inclus), iar a doua optiune, denumita "+150 MB", suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Opţiunea +150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate avea un trafic de maxim 250 MB la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus). Cele doua optiuni se pot activa la numărul *111# (USSD), parcurgând paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Opţiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate şi se facturează în abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat din acestea.


5 comentarii despre subiectul „RCS RDS: 30 Gbytes lunar de internet mobil 4G la viteză superioară în rețeaua Digi Mobil, prelungire acord roaming național cu încă un an, roaming de date mobile contra cost din aprilie”:
Anonim

E retea noua si asta e un dezavantaj, dar in timp vor fi puse mai multe antene si va fi foarte ok, mai ales daca pastreaza preturile actuale.

Anonim

Nici in orase nu e peste tot acoperire ca la granzi. Nu e problema de net, dar nici la voce nu e o retea pe care sa te bazezi. Atat dai, atat face. Daca ai nevoie sa vorbesti, mai legi un Orange sau Vodafone de tine sau iti iei un dual sim.

Anonim

corect, dar in cativa ani, cand va fi acoperire ca la asa-zisii granzi, dar preturi ca la rcs, situatia va fi cam dezastruoasa pentru granzi, daca nu scad si ei preturile la nivelul rcs

Anonim

E frumos, da' nu prea.

Goos

In Craiova am viteza 4G de 47 Mb/s download, ceea ce mi se pare foarte bine, mai ales ca platesc 2 euroi pe luna si am 30 GB la viteza asta (am telefon Xiaomi Redmi Note 2).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile