vineri, 13 mai 2016

Viasat Ultra HD, un canal de sport 4K, va fi lansat în toamna 2016

Operatorul de televiziune cu plată Viasat / MTG va oferi clienților săi noua experiență de vizionare in 4K, lansând in această toamnă televiziunea de sport Viasat Ultra HD, dedicată pentru regiunea nordică.


MTG a precizat că interesul consumatorilor pentru Ultra HD este în creștere rapidă, fiind demonstrat de vânzările tot mai mari de televizoare 4K. MTG si-a unit forțele cu operatorul de sateliti SES și cu producatorul de electronice Samsung, pentru a transmise noul canal în Suedia, Norvegia, Danemarca și Finlanda, prin intermediul satelitului SES-5 de la pozitia orbitala la 5 grade Est.

Viasat Ultra HD va difuza in 4K evenimente sportive în direct din UEFA Champions League și din alte competitii pentru care MTG are drepturi de difuzare.

Viasat va lansa de asemenea in aceasta vară in colaborare cu Samsung un receptor Ultra HD, dar și un modul CAM, care permite clienților cu televizoare Ultra HD si tuner DVB-S2 sa decripteze si vizioneze canalul, ce va fi disponibil pentru toți abonatii Viasat la pachetul de sport.


Un comentariu despre subiectul „Viasat Ultra HD, un canal de sport 4K, va fi lansat în toamna 2016”:
Anonim

in Romania nu avem posturi de televiziune ultrahd poate se face sa l vavedem in hd

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile