miercuri, 8 iunie 2016

Telekom a lansat aplicația Dolce Sport

Telekom Romania a lansat aplicatia Dolce Sport, care oferă acces la 4 canale în direct ( Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 si Dolce Sport 4 ), dar si la conținut arhivat. Operatorul mentionează că aplicația este compatibilă cu 92% dintre dispozitivele de pe piață, prin intermediul versiunilor web, pentru tablete, telefoane mobile si televizoare smart Samsung ( nu sunt precizate exact modelele de televizoare Samsung, dar Telekom evidențiază că este singura aplicație dezvoltată de o televiziune de sport pentru acest producator).

Aplicatia Dolce Sport a fost dezvoltata in mai putin de 3 luni, iar din punct de vedere tehnic platforma susține accesul simultan a 80000 utilizatori si adaptează automat calitatea streamului in functie de conexiunea de internet a utilizatorului, prin intermediul unei structuri de servere și platforme de distribuție video.


Prin intermediul aplicatiei este oferita posibilitatea de a viziona peste 30 competitii sportive, printre care toate cele 51 meciuri de la Euro 2016, dar si meciuri de fotbal din Europa League, Champions League, Premiere League, La Liga, Bundesliga, Liga 1, FA Cup, precum si tenis din Cupa Davis, ATP 500 si FED Cup si desigur handbal din competițiile cele mai importante pe plan international, NBA, NFL, rugby, volei sau Formula 1.

Suplimentar, functia "Arhiva" ofera utilizatorilor posibilitatea să revadă momente cheie dintr-o competiţie sau emisiune în orice moment doresc, iar funcția "Notificări de calendar" este oferită pentru evenimentele sportive transmise de cele 4 canale, utilizatorul primind notificări despre momentele când echipa sau sportivii preferaţi participă în competitii

Accesul la conținutul oferit prin aplicatie este contracost, cu abonamente lunare de 6 euro/ lună + TVA ( promotional in primele 3 luni la pretul de 5 euro/ lună + TVA ) platite online direct prin aplicație ( plată este lunară recurentă), prin SMS sau voucher.

Download pentru iOS 7.1 sau mai nou

Download pentru Android 4.03. sau mai nou

Download pentru Windows 8.1 Phone, Windows 10 Mobile si Windows 10

Versiunea WEB


11 comentarii despre subiectul „Telekom a lansat aplicația Dolce Sport”:
Anonim

Pe Xiaomi Redmi Note 3 merge? (pentru ca aplicatia telekomtv nu merge si m-am abonat degeaba......)

Anonim

TelekomTV mi se pare mai convenabilă: e mai ieftină și o poți accesa/plăti numai atunci cînd ai interes/nevoie, de ex. UCL

The Angryman

Pentru Philips Android TV nu au binevoit sa ofere aplicatia. De fapt, cred ca nu merge pe niciun TV android

Anonim

+ din "Termeni și Condiții", citez:
"1.6 Utilizatorul poate viziona Continutul pe un numar de pana la maximum 5 dispozitive, dar niciodata mai mult decat 1 (unul) simultan." -> NU, mulțumesc!

Anonim

6 Euro + TVA inseamna vreo 32 de lei.
Cam multisor avand in vedere ca pt cablu digital platesc 28 de lei si vad pa cate TV-uri vreau.
Intr-adevar tot TelekomTv e mai convenabil, baiul e ca mai da gherle cand ti-e lumea mai draga.

Anonim

Te uiti la Dolce Sport prin intermediul aplicatiei Telekom Tv.. Cat costa? 15 lei daca nu ai vreun serviciu la ei, 6 lei daca ai un abonament la telefonia mobila sau fixa de la ei.. Cat ai plati daca te uiti la 'marea' aplicatie? De cel putin 2 ori.. E pentru cei cu capacitatea redusa.. :))

mradu

uselless! telekom tv are pachet dolce sport, functioneaza tocmai dupa ce s-a inchis veche aplicatie dolce tv... Noua aplicatie dolce tv este mult mai scumpa, nu renteaza!

Unknown

Am luat aplicatia pentru telefon si pentru Samsung Smart TV ( trebuie cautata in categoria sport si instalata) si se vede destul de bine. Sunt doar programele SD (1,2,3,4). Era frumos sa fie si variantele HD pentru Dolce Sport 1 si 2. Pe Smart TV in aplicatie se vede normal cum se vad si canalele SD de la provideri (ex: Antena sau Prima, etc). Pentru 5 euro o luna cat e EURO 2016 e ok. Am ales sa iau de la dolce si nu de la telekom tocmai pentru aplicatia dupa Smart TV ( ca sa nu mai fiu nevoit sa conectez laptopul la TV prin HDMI).

Anonim

Daca tot s-a pus pretul de 32 lei, de ce nu s-au bagat si variantele HD pentru smart tv?!?! Te uiti pe televizor smart, dar vezi SD, pacat...Poate asa multi ramaneau clienti si dupa luna asta de Euro 2016, ma refer la abonatii RCS-RDS...altfel, aplicatia o sa se inchida in 2-3 luni din lipsa de clienti...

Unknown

Hai că-i la ofertă: 5€+TVA, în loc de 6€+TVA. hi-hi
http://live.dolce-sport.ro/

Anonim

Sa faca aplicatie pentru televizorul meu LG smart, asa cum are si Seenow, HBO GO si altii, pe tableta sau telefon nu ma uit nici degeaba.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile