luni, 1 august 2016

Focus Sat a redus taxa de activare pentru oferta Multi-Tv

Începând cu 1 august 2016, operatorul DTH Focus Sat ( televiziune cu plata prin satelit ) a lansat noua ofertă Multi-Tv.

"Cu o singură cartelă reîncărcată lunar, poți alege ce vrei să vizionezi alături de întreaga familie pe fiecare din cele două televizoare! Solicită oferta celei mai apropiate echipe de instalare autorizate Focus Sat", precizează operatorul DTH mentionat.

Taxa de activare este de 200 lei ( anterior era 255 lei pentru vechea oferta Multi-Tv ), cu TVA inclusă, iar oferta include pachetul Familia, precum și extraopţiunile Mozaic Plus si Cinema timp de 1 lună ( anterior se oferea acces la pachetul Familia și Mozaic Plus timp de 2 luni, precum și la pachetul Cinema timp de 1 lună), dar si 2 receptoare in custodie, precum si instalarea gratuita a echipamentelor de receptie.

Clientii care vor solicita oferta Multi-Tv trebuie să mențină activ Pachetul Familia timp de 2 ani de la semnarea contractului.


12 comentarii despre subiectul „Focus Sat a redus taxa de activare pentru oferta Multi-Tv”:
Anonim

Dacă ar oferi si un al treilea decodor pe un singur abonament cum fac si cei de la Digi satelit ar fi si mai bine.Apropo dacă un abonat are activ un singur abonament pe un singur decodor care este activ doar 30 de zile ar trebui să reîncarce pentru o perioada de 6 luni pentru a primi al doilea decodor? Defapt suma de 200 de lei asta ar însemna?Sau desi este oferit în custodie defapt vine cumpărat al doilea decodor.

Anonim

Mda, gratis, instalari gratuite dar cu 255 lei sau 200 mai nou.
Am vrut in iarna sa imi iau al doilea receptor. La 3 apeluri spre relatii clienti am primit 3 raspunsir diferite, unii spuneau ca voi avea in taxa de 255 lei 6 luni de vizionare nu stiu ce pachete, ca apoi altul sa imi spuna ca de fapt e o taxa de activare, doar o luna inclusa.
Acum vad ca cica avea doua luni incluse, dar GRATIS toate...
Atitudinea celor de la relatii clienti nu e comparabila cu al altor operatori, raspunsuri(la intrebari) de genul: "La ce va foloseste sa aveti posturi de radio pe satelit?!" "Faceti comanda(pt al doilea receiver) si veti vedea pretul cand vine instalatorul"

Am facut cu al lor aparat HD scanari pentru tarile in care ofera FreeSat/UPC Direct/FocusSat.
Am observat ca in toate tarile au in jur de 19-23 canale HD, doar la noi au undeva la 12.
TVA a scazut, doar la ei a ramas pretul neschimbat la pachete.

Vorbesc in conditiile in care actual sunc client la DTH la: Orange, Telekom si FocusSat.

Anonim

De ce sa dai banii degeaba..dai 150lei si iti cumperi un decodor. Incarci cand vrei .si cu ce pachet vrei.

Anonim

Normal...au redus pachetele au redus si pretul...inainte era cu 2luni.

Anonim

200ron e taxa de activare.nu cumperi nimic.decodoarele sunt"conserve"daca nu ai reincarcat nu prinzi nimic la liber.voi hotarati ce faceti cu banii vostri...

Mircea de la Calarasi

E vorba de doua receptoare in custodie. Daca e custodie, inseamna clar ca nu se platesc. Insa eu sunt abonat Focus Sat, sunt interesat de oferta asta. Daca am doua receptoare deja ale mele, dar in locatii diferite, cu carduri Focus Sat separate, mai trebuie sa platesc taxa de 200 lei pentru a beneficia de plata pe un singur abonament si sa vad la doua televizoare in cele doua locatii diferite ?

Mircea de la Calarasi

Unu din receptoare e pe numele parintilor, celalalt e pe al meu.

Anonim

nu cred ca merg comasate doua abonamente pe nume de abonat diferite si sa mai si sa ai oferta asta.
trebuie sa renunti la un abonament, de exemplu cel al parintilor, si sa activezi oferta asta pe numele tau, ca sa poti sa ai cele doua cartele active pr acelasi abonament. asa e la toate dthurile.
apoi iei cartela nou primita si o introduci in receptorul parintilor tai. aici e avantaj focus sat, ca la altii nu merge sa muti cartela in alt receiver cumparat din magazine. de exemplu sigur nu merge la orange tv si dolce tv. nu stiu cum e la digi tv, dar cred ca tot asa, e imperecheata cartela cu receiver. cred ca doar la freesat mai merge sa muti cartela in orice receptor care are norma aia de codare.
dar mai bine suna la ei si intreaba.
per total eu sunt multumit de focus sat, am niste canale pe care de exemplu cei de la digi tv nu le au.

Anonim

Teoretic ar trebui sa mearga.1 abonament-2receptoare. Practic...1..receptorul e imperecheat cu cardul,(daca pui alt card nu vezi nimic"smart cardul introdus nu e corect" 2..Depinde metoda de conectare la al 2lea receptor.Am auzit ca al 2lea recept.foloseste un card "alb"care nu se poate reincarca ci se face simulcript cu cel activat pe abonament.

Anonim

Nu prietene ai in contract un ID de utilizator, in functie de cate receptoare si cartele ai ele sunt imperecheate in functie de ID-ul contractului. SIMPLU :-)

s0rin

Bă da nimic nu ați înțeles. Dacă ai deja o cartelă îi poți face o "dublură" și când o încarci pe prima se încarcă automat și a doua. Nu merge cu 2 cartele pe contracte diferite. Cartela dublură (a doua cum se zice) o primești gratis împreună cu un receiver gratis. Cei 200 lei sunt pentru prima încărcare (pachetele Familia, Mozaic Plus și Cinema) precum și pentru înlocuirea LNB simplu cu unul dublu.

Rock5

Oferta Multi TV
Cu o singură cartelă reîncărcată lunar, poți alege ce vrei să vizionezi alături de întreaga familie pe fiecare din cele două televizioare!

Solicită oferta celei mai apropiate echipe de instalare autorizate Focus Sat.

Plătești tariful de activare în valoare de 105 lei*.

Ai acces pe loc la pachetul Familia şi extraopţiunile Mozaic Plus, Cinema și Filmbox timp de 1 lună.

Primești în custodie 2 receptoare.

Pachetul Familia trebuie păstrat activ timp de 24 de luni consecutive de la semnarea contractului.

Instalarea echipamentelor de recepție este gratuită.

Fără chirie, fără costuri ascunse.

Pentru a vizualiza contractul cadru de furnizare servicii, accesati acest link.

* Prețul include TVA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile