miercuri, 5 octombrie 2016

BBC Earth prezintă "Nouă luni definitorii"

BBC Earth prezintă noua serie documentară, "Nouă luni definitorii" având premiera în exclusivitate pe data de 8 octombrie, de la ora 19:50, conform unui comunicat remis către HD Satelit. Câstigătorul premiului de știință, jurnalistul Micheal Mosely, spune povestea evenimentelor critice care se întâmplă în pântecele mamei și care îți pot schimba viața pentru totdeauna.

Modul în care zâmbești, mediile în care prosperi, culoarea ochilor copiilor tăi – totul despre tine depinde de cele mai rafinate coregrafii biologice găsite în natură, fiecare mutare fiind programată cu precizie. Din momentul în care ești conceput până la momentul în care te naști, documentarul "Nouă luni definitorii" demonstrează modul în care această perioadă crucială îți poate determina viitorul.

Cu acces privilegiat la primele bătăi ale inimii umane, seria documentară "Nouă luni definitorii" folosește imagistica revoluționară pentru a captura toate etapele dezvoltării umane. Fiecare piesă a unei noi științe care se află încă în faza de pionierat este întemeiată din povești de viață adevărate. Aici putem enumera câțiva copii canadieni al căror viitor a fost făurit în timpul uneia dintre cele mai violente furtuni de gheață, un model internațional care redefinește frumusețea în Republica Dominicană. Acești oameni extraordinari dezvăluie modul în care cele mai fine limite determină cine ești cu adevărat.

De la producătorii documentarelor "Human Universe" și "Stargazing International", acest serial îți va tăia respirația și se va concentra asupra metamorfozei tale de la o singură celulă până la etapa finală a sarcinii, care te pregătește pentru intrarea în lume. Concentrandu-se pe povești adevărate și unice, "Nouă luni definitorii" te va introduce în poveștile cu cvadrupleți care reprezintă limitele reproducerii umane, tânăra fată născută în corpul unui băiat și grupul de insulari din Sudul Pacificului care văd lumea în alb-negru.

100 de trilioane de celule. 280 de zile. O viață umană. Este o cursă contra cronometru și fiecare moment contează.

Despre BBC Worldwide

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică. În 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC.

Despre BBC Earth

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.


Un comentariu despre subiectul „BBC Earth prezintă "Nouă luni definitorii"”:
Unknown

Unde pot vedea documentarul ....noua luni definitorii?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile